Antena Meniu Search
x

Fiul senatorului Niculae Bădălău s-a ales cu o pagubă de circa 80.000 de euro, după ce hoții i-au spart casa

Furt cu repetiție, în familia senatorului Niculae Bădălău. Casa fiului său a fost călcată de hoți. Au acționat când Gabi Bădălău nu era acasă și i-au luat ceasurile de aur și mulţi bani. Prejudiciul: aproximativ 80.000 de euro. În urmă cu doi ani și senatorul PSD a fost jefuit chiar în timp ce dormea în casă. Hoții nu au fost prinși nici până acum.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 19.06.2020, 22:49

Vezi și
  • Hoții i-au furat fiului senatorului Niculae Bădălău bani și ceasuri.
  • Casa senatorului a fost și ea spartă în urmă cu doi ani.

Gabi Bădălău, fiul lui Niculae Bădălău: Am stat la poliție până la 6 dimineața. Au furat ceasuri și o anumită sumă de bani. Ca orice om, țineam banii într-un seif, într-un loc. Nu țineam bani mulți în casă pentru că nu umblăm cu banii cash. Ca orice om, aveam câteva economii.

Economii de 30.000 de euro și ceasuri de lux, unele din aur, în valoare de 50.000 de euro, spun surse judiciare. Hoții au dat spargerea în noaptea de miercuri spre joi. Înăuntru era doar femeia care are grijă de casa lui Gabi Bădălău. Însă și ea și-a dat seama abia aseară, când l-a chemat acasă pe fiul senatorului și au alertat poliția. 

Gabi Bădălău, fiul lui Niculae Bădălău: M-a anunțat o doamnă care locuiește cu mine în curte. Mi-e foarte greu să vă spun ceva. E o anchetă în curs. La ce vremuri trăim, e posibil orice.

Surse din anchetă spun că există urme de forțare, însă de la dosar lipsește o probă importantă, cea a imaginilor de pe camerele de supraveghere. Pentru că sistemul nu funcționa. 

Gabi Bădălău are o cameră pe fațada casei, o a doua pe garaj, care ar fi putut să surprindă orice mișcare din fața casei, și o cameră sus pe acel stâlp care ar fi putut să prindă tot ce înseamnă curtea din spatele casei. 

Niculae Bădălău, senator PSD: Au avut cagule, mănuși. Totuși s-au specializat cu vremurile și hoții. Cred că trebuie să-și îmbunătățească sistemele de alarmă, de pază. El are câine, nu-l lasă seara afară. N-am înțeles de ce. Probabil l-au urmărit că stă mai puțin acasă. I-au răscolit toată casa, toate sertarele, probabil se așteptau să găsească mult mai multe lucruri.

Casa tânărului este la intrarea în Bolintin Vale, județul Giurgiu, pe o stradă retrasă, unde are puțini vecini, așa că nimeni nu a auzit nimic. 

Niculae Bădălău, senator PSD: E traumatizant să știi că cineva îți răscolește prin lucruri. Eu i-am spus - ai văzut prin ce am trecut noi.

În urmă cu doi ani, în noiembrie 2018, în timp ce senatorul PSD dormea împreună cu familia, la etajul casei din aceeași localitate - hoții au intrat și au plecat cu bijuterii, importante sume de bani și pistolul acestuia. 

Și atunci, ca și acum, hoții au acționat noaptea și nici senatorului Bădălău nu-i funcționa sistemul de alarmă sau de supraveghere video. 

Niculae Bădălău, senator PSD: Ne-am luat măsuri speciale după ce am pățit acum doi ani, sigur că da! Eu sunt ăla pățitul.

Atunci, Niculae Bădălău s-a ales cu o amendă de 5.000 de lei pentru că nu ținea arma în condițiile legii. Hoții nu au fost deocamdată prinși. În cazul fiului său, polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt și au un cerc de suspecți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Fiul senatorului Niculae Bădălău s-a ales cu o pagubă de circa 80.000 de euro, după ce hoții i-au spart casa