Antena Meniu Search
x

Fiul unui profesor din Ineu a murit pe loc după ce a ieşit pe picioare dintr-o maşină distrusă într-un accident (Foto)

Fiul unui profesor de la un liceu din Ineu, judeţul Arad, a avut parte de o moarte teribilă, la scurt timp după ce a scăpat cu viaţa dintr-un groaznic accident.

Fiul unui profesor din Ineu a murit pe loc după ce a ieşit pe picioare dintr-o maşină distrusă într-un accident

Fiul unui profesor de la un liceu din Ineu, judeţul Arad, a avut parte de o moarte teribilă, la scurt timp după ce a scăpat cu viaţa dintr-un groaznic accident.

Bogdan Drăgoi (23 de ani), fiul profesorului Drăgoi de la Liceul 'Mihai Viteazul' din Ineu, şi-a pierdut viaţa în urmă cu câteva zile, într-un accident produs în Franţa.

Bogdan locuia în Italia alături de mama lui, iar în urmă cu o săptămână a mers într-o vacanţă la schi în Franţa.

Potrivit unor surse, în timp ce conducea un autoturism, Bogdan ar fi pierdut controlul direcţiei, iar maşina s-a izbit violent de un cap de pod.

Pe acelaşi subiect

Tânărul de 23 de ani a scăpat fără nicio zgârietură în urma accidentului, însă în momentul în care s-a dat jos din autoturism a fost spulberat de un TIR.

Bogdan a murit pe loc după ce a fost spulberat de autotren.

Anunţul teribilului accident a fost făcut chiar de primarul oraşului Ineu, Călin Abdrudan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"O veste tristă a venit din străinătate și a îndurerat orașul Ineu… Ineuanul nostru – Drăgoi Bogdan, a decedat într-un tragic accident de circulație produs în Franța. Transmitem Sincere Condoleanțe familiei, domnului profesor și tuturor celor ce l-au cunoscut! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!", a scris primarul Abdrudan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Evenimente » Fiul unui profesor din Ineu a murit pe loc după ce a ieşit pe picioare dintr-o maşină distrusă într-un accident (Foto)