Antena Meniu Search
x

Fiul lui Sile Cămătaru, reţinut 24 de ore după ce a fost prins drogat la volan

Fiul lui Sile Cămătaru nu a stat în libertate nici două săptămâni. A fost prins la volanul unei maşini fără permis şi drogat. Şi asta după un lung şir de infracţiuni comise: a înjunghiat un tânăr în faţa unui bar, a fugit de poliţie şi a fost prins cu focuri de armă în trafic.

de Redactia Observator

la 28.12.2019, 21:56

Vezi și

Fiul lui Sile Cămătaru nu a stat în libertate nici două săptămâni. A fost prins la volanul unei maşini fără permis şi drogat. Şi asta după un lung şir de infracţiuni comise: a înjunghiat un tânăr în faţa unui bar, a fugit de poliţie şi a fost prins cu focuri de armă în trafic. Şi atunci avea permisul suspendat.

Albert Balint, unul din fiii lui Sile Cămătaru, are ciocniri tot mai dese cu poliţiştii.

Ultima întâlnire: în această dimineaţă, la un control de rutină. Tânărul de 32 de ani era la volan deşi avea permisul suspendat. Mai mult, rezultatul testelor a arătat că a consumat droguri. 

Albert Balint a refuzat să meargă la spital pentru recoltarea probelor biologice. A ajuns însă la poliţie, unde a fost reţinut pentru 24 de ore. 

Albert Balint nu e la prima ispravă. Pe 19 octombrie, anul acesta, a înjunghiat un om în faţa unui club din Timişoara. Apoi a fugit. Aproape două luni le-a luat poliţiştilor să-l găsească. 

A fost prins de agenţii din Bucureşti, după o urmărire spectaculoasă în care s-au tras focuri de armă. Şi atunci conducea cu permisul suspendat A fost trimis la Timişoara şi reţinut pentru o zi şi o noapte. A fost eliberat din arest, după ce victima sa şi-a retras plângerea.

Albert Balint s-a ales cu încă un doar penal pentru conducere fără permis şi sustragere de la prelevarea de probe biologice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Fiul lui Sile Cămătaru, reţinut 24 de ore după ce a fost prins drogat la volan