Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fiul lui Tudorel Toader a suferit un accident de maşină la Iaşi. Tânărul a fost transportat de urgenţă la spital

Unul dintre fiii ministrului Justiţiei, Tudorel Toader a suferit un accident de maşină, în Iaşi. Tânărul a fost transportat de urgenţă la un spital din oraş.

de Redactia Observator

la 19.06.2018 , 10:38

Unul dintre fiii lui Tudorel Toader a fost implicat într-un accident de maşină, la Iaşi - Sursă: Hepta

Unul dintre fiii ministrului Justiţiei, Tudorel Toader a suferit un accident de maşină, în Iaşi. Tânărul de 21 de ani a fost transportat de urgenţă la un spital din oraş.

Potrivit primelor informaţii, fiul lui Tudorel Toader ar fi adormit la volan, în jurul orei 4 în această dimineaţă şi s-a izbit cu maşina de un cap de pod. Bărbatul ar fi suferit mai multe răni, dar care nu îi pun viaţa în pericol.

Fiul ministrului Justiţiei se îndrepta către Iaşi, dinspre Răducăneni. Pe scaunul din dreapta se afla o tânără. Ambii au ajuns la spital şi sunt internaţi la secţia de neurochirugie. 

Articolul continuă după reclamă

Tânărului i s-a făcut dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. La controlul alcoolscopic, rezultatul a ieşit negativ.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Fiul lui Tudorel Toader a suferit un accident de maşină la Iaşi. Tânărul a fost transportat de urgenţă la spital