Antena Meniu Search
x

Video Fiul lui Sile Cămătaru, cocaină "la discreţie" în închisoare. Albert conducea o reţea de trafic de droguri din spatele gratiilor

Percheziţii ample la Penitenciarul Jilava, unde unul din fiii interlopului Sile Cămătaru conducea din spatele gratiilor o reţea de proxeneţi şi de trafic de droguri. Descinderile vizează şi modul în care substanţele interzise ajungeau şi în închisoare.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 24.10.2023, 14:12

Vezi și

Cosmina Balint, reporter Observator: Este vorba despre o reţea de trei persoane care ar fi vândut, timp de mai bine de un an, droguri de risc şi mare risc în mai multe zone din Capitală, dar şi din Ilfov. În timp, acestui grup i s-ar fi alăturat alte şase persoane, iar cei nouă ar fi fost conduşi, din penitenciarul Jilava, de către fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint.

De asemenea, el este vizat de procurori pentru că ar fi introdus în închisoare droguri de mare risc. Vorbim despre cocaină, heroină, dar şi canabis, atât pentru consumul propriu, dar şi pentru alţi deţinuţi. Din aceeaşi reţea ar face parte alţi trei membri care ar fi păcălit patru tinere să se prostitueze în mai multe ţări precum România, Italia, Franţa şi Belgia şi de asemenea, ar fi acţionat cu violenţă asupra lor. Mai mult decât atât, amintim faptul că Sile Cămătaru este condamnat la trei ani şi şapte luni de închisoare şi a fost prins în această primăvară în Italia, iar apoi a fost adus în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Fiul lui Sile Cămătaru, cocaină "la discreţie" în închisoare. Albert conducea o reţea de trafic de droguri din spatele gratiilor