Antena Meniu Search
x

Fiul milionarului Micula, eliminat de la BAC! Cu ce a fost prins

Tânărul a încercat să se înspire folosind fiţiuci, însă a fost prins de profesorii supraveghetori şi eliminat din examen

Tânărul a încercat să se înspire folosind fiţiuci, însă a fost prins de profesorii supraveghetori şi eliminat din examen

Înainte de a intra în sală, Victoraş a declarat că nu are emoţii şi că este bine pregătit pentru proba scrisă a examenului, după ce, în sesiunea anterioară, la Limba şi Literatura Română, a obţinut nota 4, în timp ce la disciplină obligatoria a profilului, a luat 7.80, iar la Geografie 8.60.

După ce a picat la prima sesiune a Bacalaureatului, Victoraș a dat fuga la Mamaia pentru a-și etala bolidul primit de la părinți, în valoare de 200.000 de euro.

Conform metodologiei examenului de Bacalaureat, este strict interzis accesul candidaţilor cu orice tip de lucrări – manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc. -, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum şi cu telefoane mobile sau cu orice alt mijloc electronic de calcul sau comunicare.

Este fiul afaceristului Victor Micula, cel care împreună cu fratele său vitreg, deţine compania European Drinks.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Fiul milionarului Micula, eliminat de la BAC! Cu ce a fost prins