Antena Meniu Search
x

Update Fiul unui procuror din Constanţa s-a sinucis cu arma tatălui său. Tânărul de 31 de ani a lăsat un bilet de adio

Un tânăr de 31 de ani, fiul unui procuror din Constanța, s-a împuşcat în cap cu arma tatălui său. Vecinii au sunat la 112, după ce au auzit împușcătura. A fost preluat de medici și transportat la spital, intubat, însă a murit la scurt timp după ce a intrat în stop cardio-respirator. 

de Redactia Observator

la 20.11.2022, 14:54

Vezi și

Martorii spun că vecinii au sunat la 112, după ce au auzit împușcătura. La fața locului au ajuns criminaliștii, dar şi două autospeciale SMURD.

Tânărul a fost intubat, ventilat și dus la UPU. A murit la scurt timp după ce a intrat în stop cardio-respirator. Glonțul a intrat și a ieșit din craniu, existând posibilitatea ca acesta să rămână în moarte clinică. 

Tânărul a fost transportat la spital intubat

"Astăzi, în jurul orei 11.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 31 de ani, s-ar fi împușcat, cu o armă, în zona capului. 

Pe acelaşi subiect

Polițiștii Secției 3, dar și criminaliști și polițiști de investigații criminale s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea cercetării la fața locului, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Concomitent, la fața locului s-au deplasat 2 autospeciale SMURD din cadrul I.S.U. Dobrogea al județului Constanța, respectiv un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă. 

Persoana în cauză prezenta semne vitale, fiind transportată de urgență la spital. 

În cauză se continuă cercetările", a transmis IPJ Constanţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Fiul unui procuror din Constanţa s-a sinucis cu arma tatălui său. Tânărul de 31 de ani a lăsat un bilet de adio