Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţist din Timişoara, prins în flagrant în timp ce intermedia şpaga între doi tineri care s-au bătut (Video)

Un poliţist din Timişoara a fost prins în flagrant de ofiţerii DGA în timp ce intermedia şpaga între doi tineri implicaţi într-un dosar penal.

de Redactia Observator

la 16.01.2018 , 13:06

Un poliţist din Timişoara a fost prins în flagrant de ofiţerii Anticorupţie

Un poliţist din Timişoara a fost prins în flagrant de ofiţerii DGA în timp ce intermedia şpaga între doi tineri implicaţi într-un dosar penal.

Cei doi tineri erau implicaţi într-un dosar penal după ce s-au bătut pe stradă, iar unul dintre ei era cercetat pentru loviri sau alte violenţe, iar celălalt era victimă.

Articolul continuă după reclamă

Agresorul a încercat să se împace cu victima sa şi i-a oferit o sumă de bani prin intermediul poliţistului. Numai că, intenţia poliţistului a fost alta şi acesta a reţinut o parte din suma de bani, motiv pentru care unul dintre tinerii implicaţi a apelat la ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie.

Astfel, la ultima tranşă de bani, poliţistul a fost prins în flagrant în timp ce se întâlnea cu victima din dosar pentru a-i oferi şpaga.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Poliţist din Timişoara, prins în flagrant în timp ce intermedia şpaga între doi tineri care s-au bătut (Video)