Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Flavius a sfârşit sub ochii prietenului mai mic, la o plimbare cu skijet-ul pe râul Olt. A fost găsit mort după ore întregi de căutări

Un tânăr de 19 ani a murit după ce s-a răsturnat cu skijet-ul în râul Olt. Prietenul său, de 17 ani, cu care ieşise la o plimbare, a reuşit să se salveze. Scafandrii l-au căutat toată noaptea, însă trupul neînsufleţit a fost scos din ape abia azi. 

de Alex Prunean

la 02.06.2024 , 14:55

Cei doi prieteni, tânărul de 19 ani şi adolescentul de 17 ani, au ieşit să se plimbe cu skijet-ul pe râul Olt, într-o zonă aleasă frecvent pentru acest lucru. Numai că, la un moment dat, skijet-ul s-a răsturnat şi niciunul dintre ei nu avea vestă de salvare.

Flavius a murit înecat în râul Olt, după un accident cu skijet-ul

Băiatul de 17 ani a reuşit să ajungă la mal, dar prietenul lui, tânărul de 19 ani, nu ştia să înaote, astfel că nu a reuşit să se salveze. Odată ajuns la mal, băiatul de 17 ani a sunat la 112, iar la faţa locului au fost trimişi pompierii cu o barcă, iar mai apoi şi scafandrii. Echipajele de salvare au căutat atât în cursul serii, cât şi noaptea, dar au reuşit să-l găsească abia în această dimineaţă. Trupul tânărului a fost descoperit de scafandri la o distanţă de aproximativ 100 de metri de mal. 

Vezi și

Autorităţile au deschis o anchetă, pentru că vor să afle dacă skijet-ul era condus în mod legal, deoarece numai în anumite situaţii şi zone această ambarcaţiune poate fi condusă şi fără permis.

Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Flavius a sfârşit sub ochii prietenului mai mic, la o plimbare cu skijet-ul pe râul Olt. A fost găsit mort după ore întregi de căutări