Antena Meniu Search
x

Florin a plecat joi de la muncă şi a fost găsit duminică, mort, lângă Cluj. Iubita lui l-a căutat disperată 3 zile

Florin a plecat joi de la muncă şi a fost găsit duminică, mort, lângă Cluj. Iubita lui l-a căutat disperată 3 zile, după ce vorbise cu el la telefon în seara dispariţiei.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.07.2019, 09:05

Florin avea 31 de ani
Florin a plecat joi de la muncă şi a fost găsit duminică, mort, lângă Cluj. Iubita lui l-a căutat disperată 3 zile - Facebook

Florin a plecat joi de la muncă şi a fost găsit duminică, mort, lângă Cluj. Iubita lui l-a căutat disperată 3 zile, după ce vorbise cu el la telefon în seara dispariţiei.

Florin, un tânăr de 31 de ani, a dispărut joi, în Cluj, plecând de la muncă în jurul orei 11.30. A vorbit la telefon cu iubita lui, Roxana, şi i-a spus că se duce la magazin să îşi ia ceva de mâncare. Fata l-a mai sunat în timpul zilei, dar telefonul era închis.

Duminică dimineața, cadavrul lui Florin a fost găsit într-un șanț, la marginea unui drum din Florești, folosit pentru circulația căruțelor. Locul respectiv este mai puțin folosit, fiind vorba despre un teren agricol.

"Un echipaj de pompieri a scos corpul unui bărbat de circa 30 de ani, căzut într-un șanț situat pe marginea unui teren viran din localitatea Florești. Bărbatul prezenta semen cadaverice evidente și se pare că se afla căzut de câteva zile în șanțul adânc de circa 1,5 metri.", au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au declarat că nu sunt suspiciuni de crimă. Cadavrul avea doar câteva escoriații la nivelul cotului, produse prin cădere. Asupra sa au fost găsite atât acte, cât și bani.

Nu se ia în calcul nici sinuciderea. Bărbatul nu avea tendințe suicidare, însă era cunoscut ca o persoană cu probleme cu alcoolul, scrie Ziar de Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Florin a plecat joi de la muncă şi a fost găsit duminică, mort, lângă Cluj. Iubita lui l-a căutat disperată 3 zile