Antena Meniu Search
x

Inconştienţă pe Transfăgărășan. Mai mulţi tineri, dintre care unul pare a fi copil, au urcat muntele pe plafonul maşinii (Video)

Mai mulţi tineri dornici de adrenalină au fost surprinşi în timp ce se aflau pe plafonul unei maşini care urca pe munte. Potrivit celui care a postat imaginile pe Facebook, filmarea a fost făcută pe Transfăgărăşan. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.07.2019, 11:05

Mai mulţi tineri au urcat pe Transfăgărăşan pe capota maşinii
Inconştienţă pe Transfăgărășan. Mai mulţi tineri, dintre care unul pare a fi copil, au urcat muntele pe capota maşinii - captura video Facebook

Mai mulţi tineri dornici de adrenalină au fost surprinşi în timp ce se aflau pe plafonul unei maşini care urca pe munte. Potrivit celui care a postat imaginile pe Facebook, filmarea a fost făcută pe Transfăgărăşan. 

Transfăgărășanul este un drum pe cât de spectaculos, pe atât de periculos, din cauza numeroaselor curbe, viaducte şi serpentine. 

Lucru care nu i-a speriat pe tinerii din imaginile de mai jos, care au dat dovadă de o inconştienţă incredibilă când au decis să urce muntele pe plafonul maşinii. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei patru tineri, dintre care unul pare a fi copil, au fost filmați de un alt şofer în timp ce se distrau de mama focului pe plafonul unei mașini care urca pe Transfăgărășan.

În imaginile postate pe rețelele de socializare se vede cum tinerii dansează pe maşină, cu mâinile în aer, iar, la un moment dat, unul dintre ei se întinde spre copacii aflaţi pe marginea drumului, riscând să se dezechilibreze şi să cadă de pe maşină. 

Drumarii fac apel la şoferi să circule prudent pe Transfăgărăşan 

Circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă, s-a deschis la sfârșitul lunii iunie, cu 2 zile mai devreme faţă de perioada normală, pentru toate categoriile de autovehicule, scrie Libertatea.

Șoferii sunt sfătuiți să adapteze viteza la condiţiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apatiţia de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea.

În ultima perioadă este semnalată prezenţa urşilor în apropierea părţii carosabile, astfel că celor aflați în zonă li se recomandă să nu se apropie de animale, să nu le hrănească şi să informeze imediat autorităţile de prezenţa acestora. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Inconştienţă pe Transfăgărășan. Mai mulţi tineri, dintre care unul pare a fi copil, au urcat muntele pe plafonul maşinii (Video)