Antena Meniu Search
x

Florin Cițu: Îi înțeleg pe români că după un an de zile au obosit. Sunt gata să stau la masă cu oricine vine cu soluții

Premierul Florin Cîțu a declarat, luni, că în această perioadă, pentru el, "foarte important este să continue campania de vaccinare, să găsim soluții pentru a-i ajută pe români". De asemenea, șeful Executivului a declarat că este pregătit discute cu oricine are soluții pentru sănătatea cetățenilor.

de Redactia Observator

la 29.03.2021, 10:18

Florin Cîțu, premierul României
Florin Cîțu, premierul României - Facebook
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

"Este nevoie de încă un efort să trecem peste această perioadă. Am luat aceste măsuri pentru a ne permite să accelerăm campania de vaccinare. Așa cum am spus, în luna aprilie, vom avea în plus 4,5 milioane de doze de vaccin (...). 

Sunt pregătit să ascult și opinia specialiștilor. Specialiștii nu au culoare politică. Lupta pentru sănătatea românilor nu are culoare politică". 

În ceea ce privește protestele care au avut loc duminică seară, după intrarea în vigoare a noilor restricții, premierul Cițu a declarat că oricine poate să protesteze "atâta timp cât nu încalcă legislația în vigoare".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

"Dreptul de a avea opinie rămâne, în România. Pentru mine, foarte important este să continue campania de vaccinare, să găsim soluții pentru a-i ajută pe români. În acest moment, pe acest lucru mă concentrez. Toți trebuie să respectăm legea. 

Îi înțeleg pe români că după un an de zile au obosit. Toți am obosit. Am comandat doze de vaccin pentru a ne asigura că dacă este nevoie și anul viitor, vom avea. Sunt gata să stau la masă cu oricine vine cu soluții pentru a-i ajută pe români", a spus șeful Executivului.

Proteste în urma restricțiilor anti-COVID

Mii de persoane au protestat, duminică seara şi în noaptea de duminică spre luni, în marile oraşe ale ţării, din cauza restricţiilor impuse pentru combaterea coronavirusului. Oamenii au luat cu asalt centrului oraşului în Bucureşti, Timişoara, Brăila, Galaţi, Constanţa, Piteşti, Arad sau Braşov, iar acţiunile de protest s-au prelungit până către luni dimineaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Florin Cițu: Îi înțeleg pe români că după un an de zile au obosit. Sunt gata să stau la masă cu oricine vine cu soluții