Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Florin Cîţu, la şase ani de la incendiul din Colectiv: Am aprins astăzi o lumânare în memoria celor care au pierit. Durerea este la fel de puternică

Prim-ministrul Florin Cîţu, afirmă, la 6 ani de la incendiul din Colectiv, că a aprins sâmbătă o lumânare în memoria celor care au pierit, aşa cum face an de an, fiind perioada în care îşi aduce aminte, inevitabil, de acea noapte în care a fost acolo şi prieteni de-ai săi au ajuns la spital. ”Durerea e la fel de puternică”, scrie el într-o postare pe Facebook. Multe dintre reacţiile celor care au comentat au fost extrem de critice.

de Redactia Observator

la 30.10.2021 , 17:52

''Am aprins astăzi o lumânare în memoria celor care au pierit la Colectiv, aşa cum fac an de an. Este perioada în care îmi aduc aminte, inevitabil, de acea noapte în care am fost acolo, de prietenii care au ajuns la spital. Sunt 6 ani de la tragedia de la Colectiv, dar durerea este la fel de puternică'', a scris premierul interimar pe Facebook.

El a postat şi o fotografie a monumentului de la Colectiv. Reacţiile celor care au postat comentarii la anunţul premierului sunt extrem de dure, unii făcând trimitere şi la victimele incendiilor din spitale.

65 de tineri şi-au pierdut viaţa în urmă cu 6 ani în urma incendiului din Colectiv

Articolul continuă după reclamă

Astăzi se împlinesc şase ani de la cea mai mare tragedie care a lovit România. Incendiul de la Colectiv a luat viaţa a 64 de oameni, iar cei rămaşi în viaţă au dus lupte grele pentru recuperare.

Pe 30 octombrie 2015, peste 200 de persoane luau parte la concertul trupei rock "Goodbye to Gravity". Coşmarul a început în momentul în care tavanul şi pereţii clubului au fost cuprinse de flăcări. Subsolul fostei clădirii Pionierul a devenit în acea noapte mormântul a zeci de oameni şi începutul unor ani de chin pentru alţii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Florin Cîţu, la şase ani de la incendiul din Colectiv: Am aprins astăzi o lumânare în memoria celor care au pierit. Durerea este la fel de puternică