Antena Meniu Search
x

Video Florin Piersic, apariție neașteptată la o biserică din Ocna Dej. Enoriașii l-au aplaudat pe marele actor, care va împlini peste câteva zile 87 de ani

Marele actor român, Florin Piersic, a participat astăzi la slujba de la Biserica Ortodoxă “Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” din Ocna Dej. Maestrul a fost invitatul special al preotului paroh Ioan Nicusor Pop, iar vizita actorului a făcut ca lăcașul de cult să fie neîncăpător.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 07.01.2023, 14:28

Vezi și

Florin Piersic a sosit la biserică în jurul orei 11, pe finalul Sfintei Liturghii, săvârșită astăzi de preotul Ioan Nicușor Pop, dar și de părintele din Răscruci, Dan Balog și Dan Toșa. De cum a intrat în biserică, credincioșii au început să îl aplaude pe marele actor, care cu o modestie ieșită din comun a dat mâna cu toți cei care au dorit să îl salute. După slujba, Florin Piersic le-a spus credincioșilor câteva cuvinte, în stilul caracteristic, iar mai apoi, răbdător, și-a făcut fotografii cu fiecare credincios în parte.

"Poate vă întrebați care este motivul vizitei lui Florin Piersic în parohia noastră. Noi, preoții, ne străduim să ne facem misiunea cât mai bine, să vă aducem oameni de seamă, să vă unim. Să vă aducem pe toți împreună. Acesta este unul din scopurile pentru care domnul Florin Piersic e astăzi alători de noi", le-a spus credincioșilor preotul paroh Ioan Nicușor Pop.

Florin Piersic va împlini peste câteva zile 87 de ani

La finalul slujbei, credincioșii i-au cântat actorului "La mulți ani!", având în vedere că în 27 ianuarie își sărbătorește ziua de naștere, când va împlini 87 de ani.

La ieșirea din biserică, Florin Piersic a fost întâmpinat de fanfara Salinei Ocna Dej, care i-a cântat inclusiv "Imnul Minerilor", lucru care l-a impresionat pe marele actor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Florin Piersic, apariție neașteptată la o biserică din Ocna Dej. Enoriașii l-au aplaudat pe marele actor, care va împlini peste câteva zile 87 de ani