Antena Meniu Search
x

Galerie foto Florin și-a filmat drumul spre moarte. Se întorcea din Franța, la părinți, dar a murit la doar câțiva kilometri de casă, în Argeș

Sfârșit tragic, noaptea trecută, pentru un tânăr de 26 de ani. Florin a murit într-un teribil accident rutier în comuna Căldăraru din Argeș. Lucra în străinătate și a condus din Franța până în România, ca să-și vadă părinții. Din păcate, când mai avea doar câțiva kilometri până acasă, a intrat cu mașina într-un copac și s-a răsturnat. Efortul medicilor pentru a-l salva a fost în zadar, tânărul fiind declarat decedat. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.09.2022, 13:42

Tragedia a avut loc noaptea trecută. 

Florin se întorcea de la muncă din Franța și mergea la părinți. Când a ajuns în satul natal, la Căldăraru, în Argeș, ar fi adormit la volan din cauza oboselii, a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului, apoi s-a răsturnat. Accidentul a fost anunțat la 112, însă medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 26 de ani.

"Polițiștii din cadrul Poliției orașului Costești au fost sesizați, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.30, despre accidentul de pe raza localității Căldăraru. Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit că, un bărbat de 26 de ani, din Căldăraru, care conducea un autoturism pe DN 65 A, în localitatea Căldăraru, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit drumul, a lovit un copac și s-a răsturnat în șanț. În urma impactului, șoferul a fost proiectat în afara autoturismului și a murit", au transmis reprezentanții IPJ Argeș într-un comunicat.

Pe acelaşi subiect

Florin a condus din Franța până în România. Și-a filmat drumul spre casă, dar a murit înainte să ajungă

Tânărul de 26 de ani plecase din Franța în urmă cu câteva zile. Înainte să se întâmple nenorocirea, el a publicat pe Facebook mai multe filmări în timp ce conducea.

Ultima înregistrare este făcută chiar pe drumul din Căldăraru, acolo unde îl așteptau părinții.

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă verificările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Florin și-a filmat drumul spre moarte. Se întorcea din Franța, la părinți, dar a murit la doar câțiva kilometri de casă, în Argeș