Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Oroare la Focșani. Un tată și-a batjocorit groaznic fiica de 12 ani: "M-a dus în pădure și mi-a spus că mi-a venit rândul"

Un tată de 39 de ani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, după ce și-a batjocorit groaznic propria fiică, o fetiță în vârstă de 12 ani. Bărbatul a ameninţat-o pe fetiță cu moartea în cazul în care va spune cuiva despre cele petrecute.

de Redactia Observator

la 03.07.2018 , 17:40

O fetiță de 12 ani a trecut prin chinuri inimaginabile Fetiță batjocorită groaznic de tatăl ei, la Focșani - hepta

Un tată de 39 de ani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, după ce și-a batjocorit groaznic propria fiică, o fetiță în vârstă de 12 ani.

Bărbatul a ameninţat-o pe fetiță cu moartea în cazul în care va spune cuiva despre cele petrecute.

Conform rechizitoriului întocmit de procurori, bărbatul, soţia sa şi fiica lor au mers la bunica maternă a fetei, într-un sat apropiat, pentru a o ajuta la muncile agricole.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul şi fiica lui au plecat către casa lor, în timp ce mama a rămas la domiciliul bunicii. Pe drum, pe un islaz de la marginea unei păduri, bărbatul i-ar fi spus copilei că “i-a venit rândul”.

Fata, dându-şi seama de intenţiile tatălui, a vrut să fugă către casa bunicii, dar nu a reuşit, fiind prinsă de păr de tatăl el şi obligată la tot felul de nenorociri.

După câteva ore de chin, fata şi tatăl său au plecat către casa lor, din satul din comuna Poiana Cristei, iar în momentul în care au ajuns acasă, tatăl i-ar fi spus să se pregătească pentru ce va urma.

Speriată de moarte, copila a mers şi a dormit în acea seară în aceeaşi cameră cu fraţii ei,  împiedicându-l astfel să o batjocorească din nou.

Deranjat de gestul copilei, tatăl i-a spus că în seara următoare nu va mai avea scăpare.

Atunci, copila şi-a sunat un prieten şi i-a cerut să o ajute să fugă de acasă, povestindu-i prin ce trece. Cei doi s-au întâlnit, dar nu au apucat să ajungă prea departe pentru că băiatul a fost sunat de poliţie. Oamenii legii i-au cerut să ducă fata acasă întrucât tatăl ei a sesizat dispariţia fetei. Astfel, copila a ajuns din nou pe mâinile tatălui. 

În acea noapte, fata a dormit din nou cu fraţii ei, sperând că va reuşi să scape de bărbat, dar nu a fost aşa. La miezul nopții, el a intrat dezbrăcat în camera copiilor şi a trezit-o pe fata mai mare, cerându-i să meargă în camera alăturătă, lucru care s-a şi întâmplat.

Întrucât a auzit zgomote, o soră mai mică a victimei a mers în camera alăturată şi i-a surprins pe cei doi. Şi-a văzut tatăl dezbrăcat în timp ce îi obliga sora să se dezbrace şi ea. Copila a fost trimisă de tată în camera ei, iar el a continuat să-şi batjocorească fiica. A pus-o apoi să şteargă pe jos cu o cârpă, pentru că murdărise podeaua şi i-a cerut să arunce cârpa în sobă. 

Imediat, fata a fugit la poliție și le-a povestit oamenilor legii tot ce a pătit.

Bărbatul a fost arestat preventiv, iar procurorii au cerut instanţei de judecată prelungirea măsurii arestării preventive cu 30 de zile.

Bărbatul a contestat decizia magistraților de la Judecătoria Focşani.

(sursa)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Oroare la Focșani. Un tată și-a batjocorit groaznic fiica de 12 ani: "M-a dus în pădure și mi-a spus că mi-a venit rândul"