Antena Meniu Search
x

Video Fondatorul UNTOLD, Bogdan Buta, a scăpat de acuzaţiile de agresiune sexuală

Fondatorul UNTOLD, Bogdan Buta, a scăpat de acuzaţii. Urmărirea penală a fost finalizată în foarte scurt timp de la depunerea sesizării organelor judiciare, iar dosarul în care Buta a fost acuzat că a agresat sexual doi minori a fost clasat. 

de Redactia Observator

la 07.03.2024, 22:24

Vezi și

Bogdan Buta a reacţionat imediat la acuzații, precizând că se va adresa justiţiei pentru rezolvarea acestei situaţii, pe care o cataloghează ca fiind un "scenariu SF".  

"Adevărul este următorul şi foarte simplu. Scenariul SF complotat şi prezentat în material este doar rezultatul unor minţi bolnave, a unor şantajişti şi infractori de cea mai joasă speţă. Dacă cineva vrea să se coboare la nivelul acestei mizerii este alegerea fiecăruia. Eu nu voi coborî în această mocirlă, ci voi alege calea justiţiei ca singura formă de interacţiune cu aceşti infractori. Nu va mai exista nicio altă poziţie sau interacţiune pe subiect, decât procese sau plângeri penale", a declarat Bogdan Buta, la sfârșitul lunii ianuarie.

Informaţia potrivit căreia Bogdan Buta ar fi întreţinut relaţii sexuale, în 2021, cu doi tineri într-un imobil din municipiul Cluj-Napoca a fost difuzată de Ziar de Cluj. Publicaţia prezentase schimburi de mesaje şi mărturii ale celor cei doi tineri, care la acel moment erau minori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Fondatorul UNTOLD, Bogdan Buta, a scăpat de acuzaţiile de agresiune sexuală