Antena Meniu Search
x

Forțe de ordine impresionante, mobilizate într-un oraș din Vaslui din cauza unui scandal între două clanuri rivale

Oraşul vasluian Murgeni a fost declarat "zonă specială de siguranţă" după ce, la finalul săptămânii trecute, două clanuri s-au bătut cu bâte şi săbii. Sute de poliţişti şi jandarmi vor patrula pentru următoarele 30 de zile străzile oraşului. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 08.06.2020, 21:33

Vezi și
  • Membrii a două clanuri rivale se amenință constant.
  • Orașul Murgeni a fost declarat "zonă specială de siguranță".

Totul a pornit, spun surse din anchetă, de la despărțirea unui cuplu. Familiile celor doi au devenit astfel rivale, iar în noaptea de 4 spre 5 iunie totul a culminat cu un conflict între câteva zeci de persoane. 

Chiar de a doua zi, pe 5 iunie, la nivelul IPJ Vaslui s-a luat decizia ca orașul Murgeni să fie declarat zonă specială de siguranță publică. 

Asta pentru că în urma conflictului existau semne clare că acesta ar putea degenera fiindcă ambele familii amenințau că își cheamă rudele din străinătate pentru o confruntare. 

De altfel, de atunci și până în prezent în oraș au venit din străinătate 75 de persoane, majoritatea rude ale celor două clanuri rivale. 

Pentru că riscul este ridicat în zonă, au fost trimise forte de ordine suplimentare. Vorbim de zeci de polițiști, jandarmi și inclusiv polițiști de frontieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Forțe de ordine impresionante, mobilizate într-un oraș din Vaslui din cauza unui scandal între două clanuri rivale