Antena Meniu Search
x

Fostul agent care a provocat un accident cu 3 morţi, fusese dat afară din Poliţie din cauza comportamentului său deplasat

Un fost poliţist a provocat un accident devastator pe o şosea din Cluj. Şi el, şi alţi doi oameni au murit pe loc, după ce tânărul a intrat inexplicabil pe contrasens şi le-a lovit frontal maşina.

Vezi și

Un fost poliţist a provocat un accident devastator pe o şosea din Cluj. Şi el, şi alţi doi oameni au murit pe loc, după ce tânărul a intrat inexplicabil pe contrasens şi le-a lovit frontal maşina. În autoturismul fostului agent mai erau doi pasageri care au scăpat cu viaţă, dar care nu îşi amintesc ce s-a întâmplat.

Pe zeci de metri, în mijlocul şoselei şi pe câmp, sunt resturile celor două autoturisme. Cioburi, bucăţi de fier şi cauciuc. E tot ce-a mai rămas după impactul violent. La ieşirea din Huedin, într-o curbă, fostul poliţist în vârstă de 31 de ani a tăiat linia continuă şi a intrat pe contrasens.

Direct într-un automobil care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic, încât motorul uneia dintre maşini a zburat în mijlocul şoselei. 

Ionuţ Petruţa, subinspector Poliţie: "În urma impactului un autoturism a fost proiectat în afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat decesul a trei persoane şi rănirea a două persoane. Vârsta persoanelor este între 17 şi 31 de ani."

Pe acelaşi subiect

Şoferul vinovat fusese dat afară din Poliţie pentru comportament inadecvat. Era fiul fostului şef de la Cercetări Penale din Huedin şi a intrat în atenţia presei locale după ce a fost filmat la finalul lunii august într-o ipostază controversată. S-a vehiculat la acel moment că era fie într-o stare avansată de ebrietate, fie sub efectul unor substanţe interzise. 

Fostul agent a murit pe loc. La fel şi cei doi tineri din autoturismul care mergea regulamentar. Unul dintre ei avea 17 ani şi se întorcea de la un majorat. 

Prietenii şoferului vinovat, amândoi în vârstă de 24 de ani, au ajuns la spital. Nu îşi amintesc ce s-a întâmplat pentru că dormeau în momentul în care s-a produs tragedia. 

Adela Golea, purtător de cuvânt Spitalul Judeţean Cluj: "Una dintre victime este cu un traumatism craniofacial complet, cu contuzie toracică cu fracturi costale multiple care după evaluarea completă va fi internat în Secţia de chirugie 1 pentru supraveghere, cu consulturile de chirurgie toracică, chirugie, neuro chirugie va rămâne internat şi a doua victimă care e cu un traumatism cranio cerebral minor şi cu contuzii de membre inferioare."

În urma accidentului, traficul a fost complet blocat mai bine de trei ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Fostul agent care a provocat un accident cu 3 morţi, fusese dat afară din Poliţie din cauza comportamentului său deplasat