Antena Meniu Search
x

Fostul prefect al Constanţei, acuzat de muşamalizare, după ce, beat la volan, a ucis un om

Familia bărbatului ucis de fostul prefect al Constanţei, care s-a urcat băut la volan şi a intrat pe constrasens, face acuzaţii grave. Se încearcă muşamalizarea cazului, susţin rudele, care spun că li s-ar fi oferit 100 de mii de euro, pentru ca totul să se rezolve amiabil.

de Redactia Observator

la 24.02.2020, 12:17

Vezi și
  • Rudele spun că li s-ar fi oferit 100 de mii de euro, pentru ca totul să se rezolve amiabil.
  • Nu au primit însă niciun leu şi vor dreptate.

Familia bărbatului ucis de fostul prefect al Constanţei, care s-a urcat băut la volan şi a intrat pe constrasens, face acuzaţii grave. Se încearcă muşamalizarea cazului, susţin rudele, care spun că li s-ar fi oferit 100 de mii de euro, pentru ca totul să se rezolve amiabil. Nu au primit însă niciun leu şi speră ca justiţia să-l pedepsească pe fostul prefect.

Pe data de 16, timpul s-a oprit in loc. Ceea ce s-a întamplat in acea seara, nu este un accident. Un om beat s-a urcat la volan si mi-a ucis sotul.

În acea seară, fostul prefect al Constanţei se îndrepta spre Viişoara, localitate unde deţine o podgorie. A pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a lovit în plin maşina condusă de soţul femeii, care a murit pe loc.

Poliţiştii au constatat că Ion Albu avea o alcoolemie de 0,91. Rudele spun acum că familia fostului prefect încearcă să stingă conflictul.

Fratele victime susţine că fostul politician face tot posibilul ca să se muşamalizeze totul.

După accident, Ion Albu a fost internat în spital, iar la externare, a fost arestat la domiciliu, pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului. Procurorii au contestat deja decizia instanţei, iar termenul e peste câteva zile

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Fostul prefect al Constanţei, acuzat de muşamalizare, după ce, beat la volan, a ucis un om