Antena Meniu Search
x

Fost primar din Mehedinţi, găsit împuşcat în cap în propria sa locuinţă

 Un fost primar al comunei Husnicioara, județul Mehedinți, a fost găsit împușcat, joi seară, în bucătăria locuinței sale. Fostul edil și-ar fi pus capăt zilelor cu o armă de vânătoare.

de Redactia Observator

la 02.09.2022, 08:37

Fost primar din Mehedinţi, găsit împuşcat în cap în propria sa locuinţă - Facebook

Poliția din Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată, joi seară, de către un bărbat de 43 de ani, că l-a găsit pe cumnatul său mort în locuința sa din comuna Husnicioara, scrie Mediafax

Fostul edil, mort în bucătărie

Polițiștii au stabilit că bărbatul decedat, în vârstă de 43 de ani, locuia singur, în localitatea Husnicioara, iar în ultima perioada nu mai păstra legătură cu apropiații.

„Cadavrul bărbatului a fost găsit în bucătăria locuinței, așezat pe scaun, prezentând o plagă prin împușcare la nivelul gurii, iar pe picioarele acestuia se află o armă de vânătoare, pe care acesta o deținea legal. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, informează Poliția Mehedinți.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Potrivit unor surse locale, este vorba despre fostul primar al comunei Husnicioara din perioada 2012 - 2016.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Fost primar din Mehedinţi, găsit împuşcat în cap în propria sa locuinţă