Antena Meniu Search
x

Video Fost viceprimar, găsit carbonizat într-o pădure din Botoșani. Bărbatul de 65 de ani, tatăl a doi copii, și-ar fi dat foc

Descoperire macabră într-o pădure din judeţul Botoşani. Trupul unui fost viceprimar al comunei Hudeşti a fost găsit carbonizat. Bărbatul în vârstă de 65 de ani lucra ca funcţionar public şi era tatăl a doi copii. Poliţiştii fac acum anchetă să afle ce s-a întâmplat.

de Redactia Observator

la 06.06.2022, 14:35

Sursa foto: capturi glasulnordului.ro Vezi și

Polițiștii au fost alertați prin apel la 112 de către un localnic, care anunța că în pădure a fost găsit mort, carbonizat, un bărbat de 65 de ani, iar în apropiere era și un recipient cu substanțe inflamabile. 

Surse din anchetă spun că omul s-ar fi sinucis, însă agenții iar în calcul toate variantele. 

De-a lungul timpului, bărbatul a ocupat mai multe funcții în cadrul primăriei din localitate. A fost inclusiv viceprimar, în prioada 2004 - 2008. Potrivit reporterului Observator Clara Mihociu, la bază era profesor, iar localnicii îl descriu ca fiind un bărbat liniștit și generos.

Nimeni nu își explică de ce a recurs la un astfel de gest.

Pe acelaşi subiect

Ce spune IPJ Botoșani

"La data de 5 iunie 2022, polițiștii din Botoșani au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană fost găsită carbonizată intr-o zonă împădurită de la marginea localității Hudești. 

În urma verificărilor efectuate a fost stabilită identitatea acesteia, în persoana unui bărbat de 65 de ani, din comuna Hudești. În proximitatea cadavrului a fost identificat un recipient cu o substanță cu miros specific celor inflamabile. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca un funcție de rezultatele acestora să fie dispuse măsuri legale. De asemenea, a fost dispusă  efectuarea autopsiei pentru a se stabili cu exactitatea cauza decesului".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Fost viceprimar, găsit carbonizat într-o pădure din Botoșani. Bărbatul de 65 de ani, tatăl a doi copii, și-ar fi dat foc