Antena Meniu Search
x

Video ANIMAȚIE GRAFICĂ: Dănuț a murit ars de viu în accidentul provocat de prietenul său băut. Secundele care au făcut diferenţa între viaţă şi moarte

Sfârşit teribil pentru un tânăr de 20 de ani. Băiatul a murit ars de viu, într-o maşină, sub privirile îngrozite ale celor doi prieteni pe care oamenii au reuşit să-i scoată în ultimul moment. La volan era fostul său coleg de liceu, băut bine. Individul n-a mai reuşit să ţină drumul drept şi s-a rostoglit cu maşina, pe un câmp. Şoferul ar fi încercat să scape de vină şi a spus iniţial că victima se afla la volan. Atenţie, detalii şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 31.05.2022, 19:18

Vezi și

Nenorocirea s-a petrecut aseară, în localitatea Lețcani din Iaşi, puţin după ora 20. În maşină erau Dănuţ, pe scaunul din dreapta, şoferul de 22 de ani şi încă o tânără, cu un an mai mică. Tragedia a fost surprinsă de o cameră de bord. În imagini, se vede cum maşina celor trei goneşte pe drum, iar la un moment dat intră pe contrasens, iese de pe şosea, se izbeşte de un copac şi se rostogoleşte de câteva ori în aer. Impactul este extrem de violent. Imediat, doi bărbaţi sar în ajutorul tinerilor. Urmează clipe dramatice pentru salvarea lor. Trecătorii reuşesc să-i scoată pe şofer şi pe tânăra de pe bancheta din spate. 

Ovidiu, martor accident: Am scos fata un pic mai greu pentru că avea piciorul prins după scaunul şoferului. 

Accident la Podu Iloaiei. Dănuț nu a mai putut fi scos din mașina în flăcări

Pentru Dănuţ a fost prea târziu. Se aude o bubuitură puternică, iar maşina este cuprinsă de flăcări. Vălvătaia este atât de puternică, încât salvatorii nu reuşesc să-l mai scoată. Tânărul de 20 de ani a ars de viu. 

Pe acelaşi subiect

Ovidiu, martor accident: Era prins în centură şi până am scos centura şi colegul meu s-a băgat după el... Fiind un pic mai plinuţ, n-am reuşit extragerea pe sus. Am încercat să întoarcem maşina, moment în care s-a produs explozia. Câteva secunde care au făcut diferenţa între viaţă şi moarte.

Mama victimei: Azi trebuia să vină acasă, nu ştiu ce s-a întâmplat.

Mătușa victimei: Am sperat să fie o ştire falsă. 

Oamenii spun că tânărul mort în accident era un copil model

Martorii spun că şoferul ar fi fost băut bine şi ar fi încercat să dea vina pe prietenul lui pentru tragedie ca să scape basma curată. A refuzat să sufle în etilotest şi a fost dus la spital pentru recoltare de probe biologice. Avea o alcolemie de peste 1.80.

Ovidiu, martor accident: Mirosea puternic a alcool. El nu şi-a dat seama de gravitatea celor făcute.

Cei doi răniţi au ajuns la spital cu răni pe tot corpul şi arsuri. Dănuţ urma să-şi serbeze ziua de naştere la sfârşitul lunii viitoare. Împlinea 20 de ani, era student la Agronomie, iar ieri îşi luase permisul de conducere.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală. Şoferul a fost reţinut şi urmează să ajungă în faţa unui magistrat cu propunere de arestare preventivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE GRAFICĂ: Dănuț a murit ars de viu în accidentul provocat de prietenul său băut. Secundele care au făcut diferenţa între viaţă şi moarte