Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Drum lin spre cer". Dănuţ, victima cumplitului accident din Iaşi. Băiatul a murit carbonizat în ziua în care devenise şofer

Curg lacrimi de tristeţe la Iaşi. Tânărul de 18 ani, care a pierit în tragicul accident petrecut luni seara în zona localităţii Podu Iloaiei, este plâns acum de familie şi prieteni. Dănuţ obţinuse ieri permisul de conducere şi a mers la plimbare cu alţi doi prieteni, pentru a sărbători reuşita. L-a lăsat să conducă pe prietenul lui, care din teribilism a produs un grav accident de circulaţie. Ultimul pentru Dănuţ, tânărul de 18 ani.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 31.05.2022, 13:11

Tânărul de 18 ani a murit carbonizat, după ce maşina în care se afla a ieşit de pe şosea, s-a izbit de un copac şi a luat foc. Martorii au reuşit să-i scoată din maşină doar pe şofer, un tânăr de 22 de ani, şi pe tânăra care se afla pe bancheta din spate. Din nefericire, Dănuţ nu a mai putut fi salvat şia rămas captiv în maşina cuprinsă de flăcări.

"Este trist atunci când cineva pe care îl știi, devine cineva pe care îl știai. Dumnezeu să te ierte! Drum lin spre cer!", a scris pe Facebook o apropiată a tânărului.

Accidentul produs între Lețcani și Podu Iloaiei, filmat de un șofer aflat în trafic

Momentul în care mașina s-a izbit de arbore a fost filmat de camera de bord a unui participant la trafic. Pe imagini se poate observa cu mașina a intrat cu putere în copac, l-a secționat și s-a oprit pe marginea drumului. La scurt timp după nenorocire au izbucnit și flăcările puternice. Pentru una dintre victime nu s-a putut face nimic.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit unor surse, şoferul teribilist a încercat să scape de responsabilitate şi ar fi negat că s-ar fi aflat la volan. Ba chiar ar fi dat vina pe adolescentul mort, deşi acesta se afla pe locul din dreapta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Drum lin spre cer". Dănuţ, victima cumplitului accident din Iaşi. Băiatul a murit carbonizat în ziua în care devenise şofer