Antena Meniu Search
x

Foto Fosta soţie a unui cunoscut interlop din Capitală, ridicată de poliţişti după ce şi-ar fi agresat sexual fetiţa de trei ani

Fosta soţie a lui Ciprian Pian, liderul Duduienilor şi unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Capitală, a fost ridicată de poliţişti fiind acuzată că şi-ar fi agresat sexual copila de trei ani.

de Redactia Observator

la 30.07.2023, 07:13

Faptele s-au petrecut pe 9 noiembrie 2022. Atunci Maria Duduianu şi-ar fi obligat fetiţa, care avea doar doi ani şi jumătate, să o atingă în zonele intime, în propriul său apartament. Poliţiştii au aflat şi au condus-o pe femeie la audieri. Procurorii anti-mafia au început investigaţia după o declaraţie ce pare a fi făcută din răzbunare. Interlopul Laurențiu Duduianu, zis Ciprian Pian, şi-a pârât fosta soţie - spune că ar fi abuzat-o sexual pe fiica lor. El însuşi, însă, este anchetat pentru pornografie infantilă după ce fosta soţie l-a denunţat că şi-a filmat băiatul de trei ani în ipostaze indecente. 

Şi-a abuzat sexual propria fiică

Pe 27 iulie, a ieşit din sediu cu cătuşele la mâini, fiind reţinută pentru 24 de ore. Pe 28 iulie 2023, judecătorii au dispus control judiciar pentru 60 de zile.

Maria Duduianu nu este într-o relaţie bună cu fostul ei soţ, iar acum se crede că a început p poveste de iubire cu fiul lui Sile Cămătaru.

Pe acelaşi subiect

Ce spun poliţiştii

La data de 27 iulie 2023, poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale Sector 4 au reținut o femeie, în vârstă de 34 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

În fapt, la data de 9 noiembrie 2022, în timp ce se afla în locuința sa din Sectorul 4, a determinat-o pe fiica sa minoră, în vârstă de aproximativ 3 ani si jumătate, pe care o avea în grijă, prin constrângere, raportat la lipsa unui consimțământ valabil exprimat și profitând de imposibilitatea persoanei vătămate de a-și exprima voința, în raport de vârsta fragedă a acesteia pentru a întelege ce se întâmplă, să examineze vizual, îndeaproape, zonele intime ale femeii în cauză, precum si să o atingă pe aceasta, în aceste zone, în mod repetat, cu mâna.

La data de 27 iulie 2023, în baza probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reținută pentru 24 de ore. Ulterior, la data de 28 iulie 2023, față de aceasta, instanța a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Fosta soţie a unui cunoscut interlop din Capitală, ridicată de poliţişti după ce şi-ar fi agresat sexual fetiţa de trei ani