Antena Meniu Search
x

Fostul episcop al Huşilor, surprins în ipostaze scandaloase cu un seminarist, s-a "spovedit" în faţa judecătorilor: "Cei trei au fost foarte agresivi!" (Video)

Fostul episcop al Huşilor, Corneliu Bârlădeanul, a fost audiat timp de trei ore şi jumătate de către judecătorii Tribunalului Vaslui.

Fostul episcop al Huşilor, Corneliu Bârlădeanul, care şi-a pierdut funcţia în vara anului trecut în urma unui scandal sexual, a fost audiat timp de trei ore şi jumătate de către judecătorii Tribunalului Vaslui.

A avut calitate de persoana vătămată în dosarul în care trei preoţi sunt acuzaţi ca l-au şantajat cu imagini şi filme compromiţătoare.

Articolul continuă după reclamă

Fostul episcop al Huşilor le-a spus judecătorilor că starea sa de sănătate a fost foarte afectată de acest scandal. 

El a relatat cum a fost şantajat de cei trei prelaţi care au avut calitatea de inculpaţi în dosar: Sebastian Jitaru (fost arhimandrit al episcopiei Huşilor) şi preoţii Răzvan Bumbu şi Gheorghe Damian. 

Audierea fostului episcop al Huşilor a avut loc în şedinţă nepublică. 

La iesirea din sala de judecată, fostul înalt prelat nu a facut nici un comentariu legat de cele declarate în faţa instanţei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Evenimente » Fostul episcop al Huşilor, surprins în ipostaze scandaloase cu un seminarist, s-a "spovedit" în faţa judecătorilor: "Cei trei au fost foarte agresivi!" (Video)