Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Clipe de panică pentru Dacian Cioloş şi soţia sa. Maşina fostului premier a fost izbită de un vitezoman (VIDEO)

Maşina în care se aflau cei doi a fost lovită de un şofer din Târgovişte care circula cu viteză şi nu a păstrat distanţa în mers. Autoturismul vinovatului a suferit daune importante. În urma impactului s-au deschis chiar airbag-urile.

de Redactia Observator

la 08.09.2017 , 13:52

Maşina în care se aflau a fost lovită de un şofer din Târgovişte care circula cu viteză şi nu a păstrat distanţa în mers. Autoturismul vinovatului a suferit daune importante. În urma impactului s-au deschis chiar airbag-urile. Soţii Cioloş au sărit în ajutorul lui, speriaţi că maşina târgovişteanului putea lua foc.

Nici fostul premier, nici soţia lui nu au fost răniţi în accident. Ei se întorceau dintr-o vizită pe care au dorit-o discretă, în comuna Ulmi, judeţul Dâmboviţa, unde se constrieşte o nouă fabrică pentru producţia de maşini de spălat.

În august 2016, Guvernul Cioloş acorda companiei românești un ajutor de stat de 163,2 milioane lei, cea mai mare subvenţie aprobată în 2016.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Clipe de panică pentru Dacian Cioloş şi soţia sa. Maşina fostului premier a fost izbită de un vitezoman (VIDEO)