Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Fostul preot Visarion Alexa, condamnat pentru agresiune sexuală. Bărbatul este acuzat de hărţuire de nouă femei

Visarion Alexa, fostul preot al Bisericii "Pogorârea Sfântului Duh" din Capitală, a fost condamnat în dosarul de agresiune sexuală. Acuzaţiile au venit din partea a nouă femei, însă fostul preot nu a recunoscut niciodată învinuirile. 

de Alex Prunean

la 01.09.2024 , 13:18

Doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare e pedeapsa dată de judecători în cazul fostului preot Visarion Alexa. Fapta pentru care a fost condamnat este hărţuire sexuală, dar decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel, atât de fostul preot, cât şi de femeia care i-a făcut plângere.

Condamnat cu suspendare

Fostul paroh al Bisericii "Pogorârea Sfântului Duh" din Capitală a fost reţinut în septembrie 2022 după ce a fost acuzat atunci de 9 femei, care spun că ar fi fost hărţuite sexual de el. Faptele s-ar fi produs uneori chiar în timpul spovedaniei, când cel puţin una dintre victime ar fi fost atinsă total nepotrivit în părţile intime.

Vezi și

Visarion Alexa a fost plasat sub control judiciar, după ce a expirat atunci ordonanţa de reţinere, dar nici până acum nu a recunoscut faptele de care a fost acuzat.

Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Fostul preot Visarion Alexa, condamnat pentru agresiune sexuală. Bărbatul este acuzat de hărţuire de nouă femei