Antena Meniu Search
x

Fotograful împuşcat de şase ori pe un câmp din Bistriţa e păzit la spital cu mascaţii

Un fotograf ucrainean a fost împuşcat de şase ori, în ceea ce pare a fi fost o reglare de conturi petrecută într-un sat din Bistriţa.

Vezi și

Un fotograf ucrainean a fost împuşcat de şase ori, în ceea ce pare a fi fost o reglare de conturi petrecută într-un sat din Bistriţa. Agresorul este un bărbat din Republica Moldova. Nu se ştie ce căutau cei doi în România, dar la locul atacului s-ar fi găsit droguri. Cu trei gloanţe rămase în corp, tânărul fotograf a fost plimbat ore în şir între două spitale din Cluj Napoca şi Bistriţa, cu suspiciunea unei complicaţii vasculare. A supravieţuit şi acum este internat sub pază. Agresorul a fost prins când încerca să treacă graniţa. 

Un localnic ara pe un câmp de lângă satul Cepari, Bistriţa, când tânărul fotograf aproape că s-a aruncat în faţa tractorului şi l-a rugat să-l ajute. Avea şase plăgi împuşcate şi abia îşi mai târa picioarele prin noroi. Urcase un deal întreg, în încercarea de a scăpat de agresorul care-l împuşcase. "În română m-a întrebat. A spus ambulanţa şi poliţia. Atât a zis. L-am dus cu tractorul până aici jos."

Victima are 31 de ani şi e fotograf stabilit în Odessa. Are cetăţenie moldovenească şi ucraineană. Nu se ştie ce căuta în România. Între el şi agresor ar fi avut loc un conflict. Focurile de armă s-au tras într-o vilă cu etaj aflată în construcţie, undeva la marginea satului. Cei doi bărbaţi ar fi ajuns acolo, cu aceeaşi maşină. 

Pentru bărbatul împuşcat au urmat ore de coşmar. Dus cu o ambulanţă la Spitalul din Bistriţa, tânărul a fost evaluat şi trimis spre Clinica de Chirurgie Vasculară din Cluj-Napoca, cu suspiciuni de leziuni vasculare. Acolo nu i-au fost descoperite asemenea complicaţii, iar pacientul a fost trimis înapoi la Bistriţa, cu o ambulanţă. Un drum dus-întors de patru ore, pe care victima l-a suportat cu trei gloanţe în corp. 

Fotograful este internat acum la terapie intensivă, păzit de mascaţi. 

Cel care l-a împuşcat a fost prins de poliţie, în Maramureş. Este cetăţean din Republica Moldova şi intenţiona să treacă graniţa. A fost adus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița, unde va fi audiat de procurori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Fotograful împuşcat de şase ori pe un câmp din Bistriţa e păzit la spital cu mascaţii