Antena Meniu Search
x

Meteorologii anunţă schimbarea vremii, în următoarea săptămână. Vin ploile şi temperaturile scad

A fost ziua contrastelor meteorologice. Bucureştenii au căutat umbra la 26 de grade Celsius, în timp ce la malul mării, turiştii au îmbrăcat gecile de iarnă.

Vezi și

A fost ziua contrastelor meteorologice. Bucureştenii au căutat umbra la 26 de grade Celsius, în timp ce la malul mării, turiştii au îmbrăcat gecile de iarnă şi s-au uitat după soare. La Constanța au fost 11 grade, vânt şi ceaţă. Curenţii de pe mare au făcut ca pe litoral temperaturile să fie mult mai mici decât în restul ţării. Și veștile nu sunt chiar plăcute din partea meteorologilor, pentru săptămâna care începe. Nu doar că se anunță o răcire a vremii, dar vin şi ploi.

Doi tineri se plimbă desculţi pe nisipul umed şi rece. La Constanţa au fost cu 16 grade mai puţin decât în cel mai sudic oraş al ţării, Zimnicea, unde s-au înregistrat 27 de grade, maxima zilei. La malul mării, vântul şi temperatura scăzută au mai avut un aliat. Ceaţa. De vină sunt şi curenţii. Aduc de pe mare aer rece. 

Au fost 26 de grade astăzi în Bucureşti, mult peste normalul acestei perioade. Dar veştile nu sunt bune: Mihai Huştiu, meteorolog ANM: "Schimbarea vremii o aşteptăm la mijlocul săptămânii, când vremea se va răci în cea mai mare parte a ţării, dar răcirea va aduce în limite normale temperaturile."

Sfârşitul săptămânii viitoare, însă, alungă ploile şi aduce vreme bună. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Meteorologii anunţă schimbarea vremii, în următoarea săptămână. Vin ploile şi temperaturile scad