Antena Meniu Search
x

Fotografia care a născut controverse în SUA. Care este marea greșeală pe care o fac cei mai mulți bărbați

Pentru bărbați nu este deloc ușor să poarte barbă, deși aceasta a devenit la modă în ultimii ani. Spre exemplu, unii bărbați se plâng de zone ale feței unde și-ar dori să aibă barbă, dar aceasta lipsește cu desăvârșire sau este foarte rară.

Pentru bărbați nu este deloc ușor să poarte barbă, deși aceasta a devenit la modă în ultimii ani. Spre exemplu, unii bărbați se plâng de zone ale feței unde și-ar dori să aibă barbă, dar aceasta lipsește cu desăvârșire sau este foarte rară.

Cu toate acestea, există și bărbați al căror chip pare să fi fost invadat de o barbă deasă, care le acoperă nu doar obrajii, ci și o mare parte din gât, așa cum vedem în fotografia de mai sus, care îl prezintă pe actorul și regizorul american Shia LaBeouf.

Apariția actorului în public cu o astfel de barbă a stârnit aprige controverse în mass-media americane, care l-au criticat pentru lipsa sa de inspirație și l-au acuzat de o „crasă lipsă de stil și de eleganță”.

Deși prezența bărbii pe gât nu este o problemă de care suferă toți bărbații, multe persoane de sex masculin se confruntă, totuși, cu acest aspect care denotă neglijență și o mare lipsă de rafinament.

Mai mult decât atât, publicațiile de modă s-au întrecut, în ultimele zile, în a oferi sfaturi bărbaților care își doresc să poarte barbă. Iată trei dintre cele mai importante sfaturi de care orice bărbat trebuie să țină cont:

Alege stilul care ți se potrivește

Alege stilul de barbă care se potrivește formei feței tale, dar și modului în care firele de păr cresc pe chipul tău. Spre exemplu, dacă ai o față lungă, evită „ciocul”, pentru a nu crea senzația de alungire și mai accentuată a feței. În plus, pentru un stil aparent neîngrijit, dar care să denote eleganță, poți opta pentru o „barbă de trei zile” cu ajutorul unui aparat de bărbierit performant și foarte ușor de folosit. Unele aparate de bărbierit vin la pachet cu o serie de funcții foarte utile, care transformă bărbieritul într-o activitate rapidă și chiar de relaxare, după cum vedem la philips.ro.

Spală barba cu regularitate

Spălarea regulată a bărbii este foarte importantă, mai ales în primele stadii de creștere, când apare deseori senzația de mâncărime. Totodată, se recomandă spălarea bărbii cu o serie de soluții speciale anti-iritație, care calmează senzația de disconfort.

Nu lăsa barba să crească în voie

Nu lăsa niciodată barba să crească mai jos de linia care delimitează partea de sus a gâtului, pentru a nu face aceeași greșeală comisă de Shia LaBeouf, care pare să fi intrat în dizgrația a zeci de stiliști de renume mondial. Gâtul trebuie să fie bărbierit în totalitate, conform Business Insider, pentru a evita aspectul neîngrijit, care denotă o totală lipsă de eleganță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Fotografia care a născut controverse în SUA. Care este marea greșeală pe care o fac cei mai mulți bărbați