Antena Meniu Search
x

Video Fotografii în lanul de lavandă: "Oamenii îşi doresc cât mai mult să facă şedinţe foto în natură"

Fotografiile în lanul de lavandă sunt încă la modă. Dar dacă vrei să impresionezi prietenii virtuali acum trebuie să angajezi un fotograf profesionist care să le facă. Şi afacerile cu lavandă au evoluat: acum la marginea câmpului turiştii pot bea o limoandă şi pot mânca o pizza, acum altfel dacă nu... cu lavandă.

de Redactia Observator

la 27.06.2021, 21:24

Vezi și

Departe de oraşe, de betoanele încinse şi de căldura insuportabilă, mulţi locuitori din vestul ţării s-au refugiat...în lanul de lavandă. Pozele fac încă furori pe Facebook. "Dorim să oferim acces tuturor, să se bucure de frumuseţea locului, să vină să se relaxeze şi să aducem puţin şi din aerul de Provence", a declarat Oana Farca, proprietar.

Iar oaspeţii sunt răsfăţaţi cu delicatese: limonadă, brioşe, biscuiţi şi chiar pizza... cu lavandă. Vizual, este o încântare să stai în lavandă. Olfactiv, estge relaxare totală. Iar papilele gustative sunt şi ele răsfăţate aici, cum altfel decat cu o pizza. Tot cu lavandă. Şi dacă tot am parte şi de un decor profesionist, aş putea fi parte şi dintr-o şedinţă foto.

Cele mai reuşite sunt insa pozele făcute de fotografi profesionişti care nu mai au loc in agenfă mai ales în weekend. "Programările au început cu foarte mult timp înainte, cu o lună, cam aşa, odată cu venirea sezonului. Oamenii îşi doresc cât mai mult să facă şedinţe foto în natură, mai ales în lavandă, natura ne dă şi un decor superb", spune Medana Ilieşi, fotograf. Prețul pentru o ședință foto de 30 de minute este de 200 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Fotografii în lanul de lavandă: "Oamenii îşi doresc cât mai mult să facă şedinţe foto în natură"