Antena Meniu Search
x

FOTOGRAFIILE SĂPTĂMÂNII: din dărâmăturile orașului Alep, până pe pista Bazei 86 Aeriene Borcea (GALERIE FOTO)

O sinteză foto a unora dintre cele mai importante și spectaculoase momente ale săptămânii: de la evacuarea civililor din estul orașului Alep, până la sosirea, la Baza Borcea, a încă 3 avioane F-16 românești.

O sinteză foto a unora dintre cele mai importante și spectaculoase momente ale săptămânii: de la evacuarea civililor din estul orașului Alep, până la sosirea, la Baza Borcea, a încă 3 avioane F-16 românești.

Un bărbat își aprinde țigara cu flăcările de pe un autocar incendiat de protestatarii anti-guvernamentali, în Capitala Braziliei – 13 decembrie 2016.

Pe acelaşi subiect

O statuie de pe acoperișul Catedralei Notre Dame din Paris e fotografiată în noaptea cu Superlună – 14 decembrie 2016.

Handbalistele românce încearcă să oprească un atac danez, în meciul pe care România l-a pierdut cu 17-21, la Campionatul European de Handbal Feminin din Suedia – 14 decembrie 2016.

Un sirian își poartă în brațe copilul cu perfuzii, în timp ce fuge, alături de soție, din zona controlată de rebeli a Alepului, asediată de trupele guvernamentale – 13 decembrie 2016.

Un tânăr costumat în Moș Crăciun se ușurează pe o stradă lăturalnică din Londra, la doi pași de un trecător vârstnic, în timpul paradei de Santacon – 10 decembrie 2016.

Sute de reni intră într-un țarc, în timp ce sunt sortați de îngrijitorii unei ferme din Krasnoye, în Districtul Autonom Neneț, din Rusia.

O copilă palestiniană stă în fața adăpostului familiei sale, într-o zi ploioasă, în tabăra de refugiați palestinieni de la Khan Younis, Fâșia Gaza – 14 decembrie.

Copii purtând costume de Moș Crăciun participă la o paradă, în Lisabona, destinată strângerii de fonduri pentru oamenii nevoiași ai Portugaliei – 12 decembrie 2016.

Președintele american ales, Donald Trump și rapperul Kanye West stau în fața fotoreporterilor, la Trump Tower, în Manhattan, New York – 13 decembrie 2016.

O studentă turcă plânge, la un protest de solidaritate cu populația asediată în orașul Alep, din Siria. Protestul a fost organizat la Sarajevo, în Bosnia și Herzegovina – 14 decembrie 2016.

Un F-16 românesc aterizează la Baza 86 Aeriană Borcea, Județul Călărași. Trei avioane F-16 românești au fost aduse din Portugalia – 15 decembrie 2016.

Un bărbat stă pe un butuc, într-o zi geroasă, în Srinagar, India – 15 decembrie 2016.

Peștii se adună la marginea Lacului Ana Sagar din Ajmer, India, pentru a fi hrăniți de vizitatori – 13 decembrie 2016.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » FOTOGRAFIILE SĂPTĂMÂNII: din dărâmăturile orașului Alep, până pe pista Bazei 86 Aeriene Borcea (GALERIE FOTO)