Antena Meniu Search
x

ATAC în centrul Turciei, la Kayseri! 13 morți și 48 de răniți, după ce o mașină capcană a EXPLODAT lângă o universitate. PRIMELE IMAGINI (Foto + Video)

O puternică deflagrație s-a produs, în urmă cu puțin timp, în centrul Turciei. Mai multe persoane au fost ucise, după ce o mașină capcană a explodat în fața Universității Erciyes, în provincia Kayseri. Presa turcă susține că este vorba despre un atac terorist. 

Update ora 10:20 - Forțele Armate din Turcia au anunțat că 13 soldați au murit și 48 au fost răniți în atacul cu mașină-capcană produs lângă Universitatea Erciyes din centrul Turciei.

-------------------------------

O puternică deflagrație s-a produs, în urmă cu puțin timp, în centrul Turciei. Mai multe persoane au fost rănite, după ce o mașină capcană a explodat în fața Universității Erciyes, în provincia Kayseri. Presa turcă susține că este vorba despre un atac terorist. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Potrivit Reuters, spitale din zonă au confirmat că mai multe persoane au murit în urma exploziei, fără a oferi deocamdată un bilanț al victimelor..

Hurriyet Daily News scrie că mașina capcană a explodat în momentul în care pe lângă ea a trecut un autobuz, plin cu soldați și civili. 

Explozia are loc la o săptămână după un dublu atentat cu bombă în apropierea unui stadion de fotbal de la Istanbul, soldat cu peste 40 de morţi şi peste 100 de răniţi, un atac revendicat de activişti kurzi.

Știre în curs de actualizare

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » ATAC în centrul Turciei, la Kayseri! 13 morți și 48 de răniți, după ce o mașină capcană a EXPLODAT lângă o universitate. PRIMELE IMAGINI (Foto + Video)