Antena Meniu Search
x

Video Fotomodelul Andre Bîrleanu, criticat chiar de propriul tată după ce ar fi violat o tânără: "Este incalificabil. Îmi pare rău pentru el. Nu-l pot ajuta"

Ies la iveală noi mărturii ale victimelor lui Andre Bîrleanu, fotomodelul internaţional arestat pentru că şi-a violat şi sechestrat iubita. Fostele partenere au sesizat autoritatile de nenumărate ori, însă bărbatul a scăpat basma curată de fiecare dată. Nici familia nu îi ia apărarea agresorului. Este incalificabil ce a făcut, spune tatăl lui, care este avocat.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 30.09.2023, 21:50

Vezi și

Fotomodelul, pe numele său adevărat Vivien Adrian Bîrleanu, poza degajat în bărbatul dur şi fermecător. În viaţa reală, însă, era un coşmar pentru femeile din viaţa lui. Doar că de data asta, după ce şi-a bătut şi sechestrat actuala parteneră, nu i-a mai ieşit. Individul a ajuns în spatele gratiilor chiar a doua zi. 

Bianca Iacob, reporter Observator: "Totul s-a întâmplat aici, chiar în blocul de vizavi de Sediul Poliţiei Capitalei. A doua zi după ce a fost violată, tânăra de 22 de ani a depus plângere împotriva fotomodelului. Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile, a contestat decizia, însă instanţa i-a respins solicitarea de a fi plasat în arest la domiciliu sau sub control judiciar." 

Bărbatul de 41 de ani nu e la prima abatere. Are patru copii cu trei femei pe care le-ar fi maltratat şi care nu ar fi fost singurele lui victime. 

"Îmi pare foarte rău că încă o femeie a trebuit să treacă prin această traumă. Cu siguranţă situaţia ar fi fost diferită dacă s-ar fi dat curs acum un an sesizărilor făcute de mine. Poate că el s-ar fi oprit sau poate că femeile cu care interacţiona ar fi fost mai precaute", a spus una dintre fostele iubite, care a reuşit să obţină un ordin de protecţie împotriva lui. Acum şase ani, Bîrleanu a fost acuzat de violenţă domestică chiar de fosta soție - un fotomodel din Brazilia. Femeia chiar a publicat fotografii cu rănile pe care individul i le-ar fi provocat. 

Pe acelaşi subiect

În 2007, ar fi plătit 3.500 de dolari cauţiune ca să iasă din închisoare, scrie presa de peste Ocean. Şi atunci, modelul respingea cinic acuzaţiile:"Nu am molestat pe nimeni... deja m-am culcat cu fata aceea, așa că e ciudat că ar spune că am atins-o în mod nepotrivit".

Cine este Andre Bîrleanu?

Andre Bîrleanu şi-a început cariera de fotomodel la finalul anilor '90. Tatăl lui este avocat la Baroul Bucureşti, iar mama lui - care nu mai este în viaţă - a lucrat la Organizaţia Naţiunilor Unite. Andre n-ar mai fi ţinut legătura de ani buni cu tatăl său, care îl condamnă pentru faptele sale. 

Tatăl lui Andre Bârleanu: "Nu mă aşteptam să facă aşa ceva. Este incalificabil. Îmi pare rău pentru el. Nu-l pot ajuta."

Andre şi-ar fi inventat o biografie în care are rădăcini ruseşti. 

Tatăl lui Andre Bîrleanu: "Nu este adevărat. A spus de atâtea ori că tatăl său, eu adică, eram diplomat, iar mama sa lucra la Ambasada Statelor Unite. N-am nicio legătură cu Rusia. El nu este rus, este român."

În 2008, fotomodelul român a fost numit de revista americană People unul dintre cei mai sexy bărbaţi. A fost şi unul dintre protagoniştii reality show-ului Cel mai inteligent fotomodel din America. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Fotomodelul Andre Bîrleanu, criticat chiar de propriul tată după ce ar fi violat o tânără: "Este incalificabil. Îmi pare rău pentru el. Nu-l pot ajuta"