Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Am avut foarte mult de suferit". Prima reacție a fostei iubite a lui Andre Bîrleanu, modelul care și-a bătut și violat partenera

Cezara Tomenco, fosta iubită a modelului Andrei Bîrleanu, acuzat de actuala iubită că a bătut-o și violat-o, a avut o primă reacție după ce bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

de Redactia Observator

la 29.09.2023, 20:38

„În primul rând, îmi pare foarte rău că încă o femeie a trebuit să treacă prin această trauma, prin care am trecut și eu. Fiind tatăl copiilor mei, imi pare rău și pentru el, pentru cum a ajuns. Cu siguranță situația ar fi fost diferită dacă s-ar fi dat curs acum un an sesizarilor făcute de mine în același sens, poate că el s-ar fi oprit sau poate că femeile cu care interacționa ar fi fost mai precaute. Am avut foarte mult de suferit și după ce m- am despărțit de el deoarece, ca să se răzbune, a făcut în presă o serie de declarații mincinoase și defăimătoare care mi-au afectat grav imaginea”, a scris Cezara Tomenco, fosta iubită a modelului.

Nu este la primul incident violent

Andrei Bîrleanu nu se află, însă, la primul incident violent. În spatele imaginii strălucitoare şi a succesului se ascunde o realitate sumbră. În urmă cu șase ani, bărbatul a fost acuzat de violenţă domestică chiar de fosta soție - un fotomodel din Brazilia.

Femeia chiar a publicat fotografii cu rănile pe care individul i le-ar fi provocat. Anul trecut, un fotomodel din Republica Moldova, o altă fostă iubită, l-a dat în judecată pe Bîrleanu, după un episod agresiv. Femeia a reuşit să obţină și un ordin de protecție împotriva lui. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » "Am avut foarte mult de suferit". Prima reacție a fostei iubite a lui Andre Bîrleanu, modelul care și-a bătut și violat partenera