Antena Meniu Search
x

Video Andre Bîrleanu şi-ar fi bătut şi violat iubita de 22 de ani. Alte două foste prietene fotomodel ar fi avut parte de acelaşi "tratament"

În pictoriale joaca rolul băiatului rău, iar în viaţa reală chiar aşa e. Un fotomodel român celebru în lume a ajuns în spatele gratiilor, după ce și-ar fi bătut și violat iubita. S-a întâmplat în apartamentul lui, aflat chiar vizavi de sediul Poliției Capitalei. Andre Bărleanu nu e la prima abatere. Fosta soţie a postat fotografii cu rănile făcute de bărbat, iar o altă iubită a obţinut ordin de protecţie. 

de Redactia Observator

la 29.09.2023, 19:30

Vezi și

O noapte de distracţie s-a transformat în coşmar pentru tânăra de 22 de ani. Miercuri, după o petrecere, iubitul a trecut în câteva secunde de la gesturi de tandreţe la lovituri.

Modelul şi-a violat şi bătut iubita, după ce a închis-o în casă

Bogdan Dinu, reporter Observator: În momentul în care victima a refuzat să îl urmeze în apartament, bărbatul a devenit agresiv. A tras-o de mâini, dar și de haine și a forțat-o să intre în lift. În momentul în care au ajuns în locuință, fata a fost violată și agresată.

Treisprezece ore mai târziu, femeia a mers la Poliţie. Le-a spus agenților, că ar fi fost lovită cu pumnii şi că a fost sechestrată. În aceeași zi, polițiștii au descins în apartamentul agresorului.

Pe acelaşi subiect

''Aoleu, nu mai da''

Vecină: Am dat nas în nas cu mascații. Au urcat la el.

Vecină: În acele seri au fost nenumărate ieșiri, loviri, uși închise, deschise. De 4-5 ori am chemat poliția. Acolo se întâmpla ceva anume, îți era și teamă ca cineva să nu fie omorât. Nu poți să nu remarci faptul când o femeie spune ''aoleu, nu mai da''.

Bărbatul și-a petrecut noaptea în arest, iar pe numele său a fost deschis un dosar penal.

Crina Eșanu, Poliția Capitalei: Sunt efectuate cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal.

Bărbatul nu se află la primul incident

Fotomodelul nu se află, însă, la primul incident violent. În spatele imaginii strălucitoare şi a succesului se ascunde o realitate sumbră.

În urmă cu șase ani, bărbatul a fost acuzat de violenţă domestică chiar de fosta soție - un fotomodel din Brazilia. Femeia chiar a publicat fotografii cu rănile pe care individul i le-ar fi provocat. Anul trecut, un fotomodel din Republica Moldova, o altă fostă iubită, l-a dat în judecată pe Bîrleanu, după un episod agresiv. Femeia a reuşit să obţină și un ordin de protecție împotriva lui. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Andre Bîrleanu şi-ar fi bătut şi violat iubita de 22 de ani. Alte două foste prietene fotomodel ar fi avut parte de acelaşi "tratament"