Antena Meniu Search
x

Video Fraţii Tate, flancaţi de jandarmi şi maşini de poliţie la audieri. Până acum şi-au strigat nevinovăţia, astăzi au fost mai tăcuţi ca niciodată

Nicio zi fără percheziţii şi audieri în dosarul fraţilor Tate. După epopeea bileţelelor aruncate jurnaliştilor, milionarii britanici au fost, astăzi, flancaţi de jandarmi şi maşini de poliţie. Şi ca niciodată, extrem de tăcuţi. Dacă la fiecare vizită la sediul DIICOT, fraţii, acuzaţi de trafic de persoane şi viol, şi-au strigat nevinovăţia şi au blamat statul român, în această dimineaţă... s-a lăsat liniştea.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 06.02.2023, 13:42

Vezi și

La fiecare apariţie, fraţii Tate aveau de făcut o declaraţie în faţa jurnaliştilor, fie să condamne sistemul de justiţie din România, fie să îşi strige nevinovăţia. De această dată însă, i-am văzut tăcuţi, i-am văzut descumpăniţi cumva.

Nu au mai acuzat nici sistemul de justiţie, nu au mai spus nimic reporterilor veniţi la faţa locului. Totul s-a desfăşurat în linişte. Au fost luate măsuri de securitate împotriva acestora, pentru ca aceştia să nu mai împartă bileţele jurnaliştilor, astfel că au fost aduse mai multe maşini şi mai mulţi jandarmi care să-i ţină pe reporteri la distanţă.

Mai mult decât atât, cei doi fraţi aveau mâinile încătuşate la spate. Dacă până acum le aveau legate în faţă, acum au fost legate în spate tocmai pentru a nu mai putea împărţi obiecte oamenilor veniţi să îi vadă.  Fraţii Tate au venit însoţiţi de Luana, fosta poliţistă supranumită "îngerul" acestora. Toţi trei au intrat în sediul DIICOT şi se află la percheziţii informatice, procurorii descarcă datele de pe dispozitivele electronice deţinute de aceştia, a transmis reporterul Observator Bogdan Dinu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Fraţii Tate, flancaţi de jandarmi şi maşini de poliţie la audieri. Până acum şi-au strigat nevinovăţia, astăzi au fost mai tăcuţi ca niciodată