Antena Meniu Search
x

Frațiorii morți la Iași au inhalat toată noaptea un raticid pus de mamă în găurile făcute de șobolani în casă

Frațiorii morți la Iași au inhalat toată noaptea un raticid pus de mamă în găurile făcute de șobolani în casă. Tânăra femeie nu a bănuit nicio secundă că acestea ar putea să facă ceva rău, a vrut doar să scape de rozătoare.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 26.08.2020, 13:32

Iași
Tragedie la Cornurile Caprei - Facebook
  • Cei doi băieți aveau unul un an și jumătate, celălalt 3 ani.
  • Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Doi frați de un an și jumătate și trei ani au murit sâmbătă, în comuna ieșeană Cornurile Caprei, inițial crezându-se că decesele au survenit după ce micuții ar fi mâncat struguri din curtea casei. Surse din anchetă dezvăluie însă că cei doi băieței au pierit din cu totul și cu totul alt motiv, unul dramatic.

Medicii legiști au stabilit cauza deceselor ca fiind o intoxicație cu substanță toxică, edem pulmonar și edem cerebral. Practic, cei doi copii s-au intoxicat inhalând un raticid, o otravă pentru șoareci. Mama lor a pus în găurile făcute de șobolani prin casă, inclusiv în camera unde dormeau micuții, mai multe pastile din această substanță.

Peste noapte, vapori din raticid s-au împrăștiat prin cameră și micuții i-au inhalat, fiindu-le fatal acest lucru. Cum mama nu a simțit mirosul și nici n-a avut simptome și stări de rău, nu a bănuit de ce se simt rău copiii și a crezut că e vorba despre ceva ce mâncaseră vineri.

Poliția a anunțat și deschiderea unui dosar penal pentru ucidere din culpă, deocamdată cercetările fiind efectuate in rem.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Frațiorii morți la Iași au inhalat toată noaptea un raticid pus de mamă în găurile făcute de șobolani în casă