Antena Meniu Search
x

FRF, mesaj ferm după întreruperea meciului România-Kosovo: "Revizionismul nu este acceptat în fotbal"

FRF a precizat, pe site-ul oficial, că dezavuează cu fermitate comportamentul iresponsabil al grupului de spectatori de la peluza Sud care a dus la întreruperea meciului dintre România şi Kosovo, de pe Arena Naţională. Partida a fost transmisă live pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 13.09.2023, 07:51

meciul România - Kosovo
FRF, mesaj ferm după întreruperea meciului România-Kosovo: "Revizionismul nu este acceptat în fotbal" - Profimedia Images

"Victoria împotriva Kosovo a fost insuflată de suporterii Naţionalei, în ciuda huliganilor!", notează forul, adăugând: "Federaţia Română de Fotbal dezavuează cu fermitate comportamentul iresponsabil al grupului de spectatori de la peluza Sud care a dus la întreruperea meciului de aseară, dintre România şi Kosovo, de pe Arena Naţională. Reiterăm în primul rând principiul după care este guvernat fotbalul în România, şi anume neamestecul politicului în actul sportiv".

Federația Română de Fotbal "condamnă cu fermitate mesajele provocatoare de natură politică, ideologică, religioasă sau insultătoare"

Revizionismul nu este acceptat în fotbal, a precizat FRF, care "condamnă cu fermitate mesajele provocatoare de natură politică, ideologică, religioasă sau insultătoare, acestea fiind categoric interzise pe stadioane". "Toate acestea s-au înregistrat în tribunele Arenei Naţionale de un grup restrâns de aşa-zişi suporteri, afectând desfăşurarea normală a meciului şi, implicit, starea de spirit a tricolorilor. Actele de huliganism au fost dezavuate de restul spectatorilor din stadion, care au fost privaţi de un spectacol fotbalistic pe care şi l-au dorit şi pentru care au plătit bilet", a adăugat federaţia.

"FRF regretă experienţa nefastă pe care a trăit-o majoritatea spectatorilor şi le mulţumeşte totodată pentru fantastica susţinere pe care au oferit-o tricolorilor în partea a doua a meciului, conducându-i spre o dramatică victorie!", a mai notat forul.

Meciul România – Kosovo a fost întrerupt, marţi seară, timp de aproape o oră, din cauza "comportamentului discriminatoriu" al fanilor, după ce gruparea Uniţi Sub Tricolor a arborat un banner inscripţionat "Kosovo este Serbia" şi a scandat acest slogan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » FRF, mesaj ferm după întreruperea meciului România-Kosovo: "Revizionismul nu este acceptat în fotbal"