Antena Meniu Search
x

Video "Fugea. A fugit aici şi a dat cu cuţitul!". Filmul crimei de la Bosanci, unde un bătrân a fost ucis de propriul nepot în mijlocul străzii

Scene de groază au avut loc ieri, ziua în amiaza mare, în mijlocul străzii, într-o localitate din Suceava. Un bărbat de 36 de ani, fost cadru militar, a înjunghiat doi oameni. Mai întâi un poliţist, la faţă, apoi l-a ucis pe bunicul lui, în vârstă de 87 de ani. Agentul a fost chemat de bătrân, tocmai pentru că se temea pentru viaţa lui. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 28.10.2022, 08:36

Vezi și

Bunicul şi nepotul locuiau în aceeaşi curte, în care fiecare avea casa lui. Din aprilie, de când tânărul s-a întors din străinătate, stăteau împreună. Tot de atunci au început şi problemele dintre cei doi. Nepotul şi-ar fi dorit lucrurile bunicului.  

Neculai Miron, primarul comunei Bosanci: Oricine intra în ogradă la dumnealui îl strângea de gât. El avea impresia că vine cineva să-i ia moştenirea bunicului lui. El se credea deja proprietar pe moştenirea bunicului lui.

Primarul povesteşte că bătrânul era atât de speriat de propriul nepot încât l-a sunat să-l roage să cheme poliţia. Doar că agenţii ar fi venit abia după aproape două ore. 

Neculai Miron, primarul comunei Bosanci: Nepotul a fost cadru militar, nu locuia în Bosanci, locuia în Deva. Avea două facultăţi, deci, nu era om...Dar, era, probabil, bolnav psihic, din ce mi-a relatat moşul. 

Pe acelaşi subiect

Nepotul și-a ucis bunicul de față cu polițiștii

În timp ce bătrânul le povestea poliţiştilor despre ameninţări, tânărul a ieşit din curte cu două cuţite. 

Fugea. Domnul venea din colo, fugea în partea asta. A fugit aici şi a dat cu cuţitul în...

De faţă cu poliţişti, aşa?

Da, da.

Am auzit gălăgie, m-am întors şi, imediat, am văzut că individul s-a dus direct la Poliţie. Şi de la Poliţie la omul...săracul...care a decedat. La bunicul său.

Bătrânul a fost lovit la gât, iar rana i-a fost fatală. Poliţistul a fost tăiat la faţă. Doar focurile de armă au putut să-l oprească pe agresor. 

Poliţia l-a imobilizat. Din două focuri de armă. Unul în aer şi unul în picioarele lui.

L-au împuşcat în picior, că nu aveau ce face. Trebuia! Era obligat să se apere.

Şi poliţistul, dar şi criminalul au fost duşi la spital pentru îngrijiri medicale.

Criminalul ar fi lucrat ca genist la unitatea de la Mihail Kogălniceanu

Rudele spun că agresorul a absolvit o facultate de management şi turism internaţional şi şcoala de subofiţeri. Ar fi lucrat un an ca genist la unitatea de la Mihail Kogălniceanu, însă, a renunţat şi a plecat şofer de TIR în Anglia. Războiul din Ucraina l-ar fi afectat şi i-a schimbat comportamentul. 

Tatăl vitreg: El a plecat de două ori spre Rusia.Să meargă să-l ajute pe Putin. 

Cazul este cercetat acum de un procuror criminalist din Suceava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "Fugea. A fugit aici şi a dat cu cuţitul!". Filmul crimei de la Bosanci, unde un bătrân a fost ucis de propriul nepot în mijlocul străzii