Antena Meniu Search
x

Video "Fugi că-ţi arde casa!" Noapte de foc într-un cartier din Târgu Jiu. Un incendiu de vegetaţie scăpat de sub control a făcut scrum o casă şi două anexe

Noapte de foc în Târgu Jiu. O casă și două anexe s-au făcut scrum după ce un incendiu de vegetație a fost scăpat de sub control. Focul amenința și un depozit de materiale de construcții din apropiere, dar a fost lichidat la timp de pompieri. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar pagubele materiale sunt însemnate. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 13.09.2023, 08:41

Vezi și

"Mamă! Doamne! Doamne! Îţi dai seama că e totul uscat".

Alarma s-a dat la puțin timp după lăsarea întunericului într-un cartier la marginea orașului Târgu Jiu. Focul a pornit lângă un depozit de materiale de construcții. Vântul a făcut ca flăcările să se extindă rapid și, în doar câteva minute, a cuprins două anexe și o casă din apropiere.

Localnic: El își făcea mâncare acolo, a lăsat mâncarea nesupravegheată, că ardea cauciucuri, cu cauciucuri făcea focul și probabil, o clipă de neatenție, a luat foc.

Flăcările înalte amenințau atât depozitul, cât și casele din zonă

Pe acelaşi subiect

Flăcările înalte de aproape zece metri amenințau atât depozitul, cât și casele din zonă care sunt foarte apropiate una de cealaltă.

Localnic: Am plecat la magazin două secunde, cât fac de aici 100 de metri. Aud vecinii: fugi repede că îți arde casa! Cum să ardă casa că numai ce plecai. 

Localnică: Știți cum au fost flăcările. Imense. Noroc cu copilul că a mai ținut furtunul să nu vină și la noi, în partea asta să ne ia foc. 

Două butelii care erau în locuință au explodat: nu există victime

Două butelii care erau în locuință au explodat. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Vâlvătaia a fost stinsă după o intervenție de aproape trei ore.

Florin Chisim, purtător de cuvânt ISU Gorj: La fața locului, s-au deplasat cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă.

În același cartier, au mai fost semnalate incendii de deșeuri și perdele de fum înecăcios chiar și în urmă cu o zi.

Gheorghe Sanda, comisar șef Garda de Mediu Gorj: Monitorizăm pentru o perioadă de timp calitatea aerului, atât cât se poate face, nedeținând aparatură în dotare. Oamenii trebuie să evite această zonă până se lichidează în totalitate incendiul pentru că este un fum înecăcios.

Pompierii urmează să stabilească cu exctitate cum a pornit incendiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Fugi că-ţi arde casa!" Noapte de foc într-un cartier din Târgu Jiu. Un incendiu de vegetaţie scăpat de sub control a făcut scrum o casă şi două anexe