Antena Meniu Search
x

Incendiu violent în Hunedoara. O casă de lemn a ars complet. Pompierii au intervenit cu greu din cauza terenului accidentat pe care se afla locuinţa

Incendiu devastator în localitatea Petrila, din judeţul Hunedoara, unde o casă de lemn a fost arsă din temelii.

de Redactia Observator

la 12.09.2023, 08:52

Vezi și

O casă din lemn din localitatea Petrila, Hunedoara a fost cuprinsă de flăcări complet şi a ars până la temelii. Autorităţile au intervenit cu greu la faţa locului, din cauza terenului accidentat pe care se situa casa.

Întreaga locuinţă a ars complet

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de intervenţie pentru a stinge flăcările puternice, care au cuprins o suprafaţă de aproximativ 70 de metri pătraţi. Flăcările erau atât de violente, încât exista riscul de a se extinde şi celelalte case învecinate.

Intervenţia pompierilor a fost destul de dificilă din cauza terenului accidentat, însă autorităţile au reuşit să lichideze incendiul. Întreaga locuinţă s-a făcut scrum. Din fericire nu au fost victime, iar în continuare se fac cercetări pentru a vedea de la ce a pornit incendiul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Incendiu violent în Hunedoara. O casă de lemn a ars complet. Pompierii au intervenit cu greu din cauza terenului accidentat pe care se afla locuinţa