Antena Meniu Search
x

Video Înghiţită complet de flăcări, o casă din Botoşani s-a făcut scrum. Două butelii cu gaz, aflate în locuinţă, puteau exploda în orice moment

Un incendiu violent a avut loc, luni seară, într-o gospodărie din localitatea Stroiești din Botoşani. O casă şi o anexă au ars în totalitate.

de Redactia Observator

la 12.09.2023, 08:29

Vezi și

Locuinţă mistuită de flăcări, în localitatea Stroiești din Botoşani. După ce au primit alarma, pompierii au ajuns de urgenţă la faţa locului cu trei autospeciale cu apă şi spumă. Incendiul se manifesta cu ardere violentă, iar flăcările înghiţiseră complet ambele construcţii.

Misiunea salvatorilor a fost una dificilă, deoarece în interior se aflau două butelii de gaz, care riscau să explodeze. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar pompierii au reuşit să evite răspândirea focului şi la casa vecină. Poliţiştii au deshis o anchetă şi încearcă să stabilească dacă focul a fost pus intenţionat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Înghiţită complet de flăcări, o casă din Botoşani s-a făcut scrum. Două butelii cu gaz, aflate în locuinţă, puteau exploda în orice moment