Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Furtună devastatoare la Alba Iulia. Drumurile judeţene au fost blocate (Video)

O furtună devastatoare a lovit Alba Iulia, vineri dup-amiază. Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au emis o avertizare cod portocaliu, valabilă vineri la prânz, în Alba Iulia.

de Redactia Observator

la 22.06.2018 , 17:38

Zeci de case din localitățile Bucerdea, Cricău și Ighiu au fost grav afectate de inundații, după ce ploile puternice au provocat viituri, - Sursă: Meteoplus

O furtună devastatoare a lovit Alba Iulia, vineri dup-amiază. Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au emis o avertizare cod portocaliu, valabilă vineri la prânz, în Alba Iulia şi în localităţiel Ighiu și Meteș.

Imaginile surprinse cu telefonul mobil de un localnic arată furtuna violentă care mătură totul în jur şi face aproape imposibilă circulaţia maşinilor.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Zeci de case din localitățile Bucerdea, Cricău și Ighiu au fost grav afectate de inundații, după ce ploile puternice au provocat viituri, iar drumurile județene au fost blocate, scrie presa locală.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Furtună devastatoare la Alba Iulia. Drumurile judeţene au fost blocate (Video)