Antena Meniu Search
x

Furtună cumplită la Chişlaz, în Bihor: "Gheţă cât pumnul, în 5 minute s-a făcut beznă" (video)

O furtună cumplită a lovit duminică seara la Chişlaz, în Bihor. Oamenii au fost îngroziţi: "Gheţă cât pumnul, în 5 minute s-a făcut beznă".

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 17.06.2019, 11:47

O furtună cumplită a lovit duminică seara la Chişlaz, în Bihor. Oamenii au fost îngroziţi: "Gheţă cât pumnul, în 5 minute s-a făcut beznă".

Locuitorii satului Chişlaz au fost speriaţi, duminică seară, de o furtună puternică însoţită de vijelie şi căderi de grindină de mari dimensiuni. Unul dintre ei a surprins imagini în care se văd bucăţile mari de gheaţă care au căzut peste sat, distrugând, a spus omul, acoperişuri şi copaci.

"Gheaţă cât pumnul, copaci distruşi, acoperişuri măcelărite, geamuri sparte", a transmis bihoreanul, odată cu imaginile. Furtuna a cauzat şi întreruperi de curent. 

"A fost înspăimântător, pur şi simplu, era o adevarată imagine apocaliptică. Fulgere, tunete, nici biserica nu se mai vedea. În 5 minute a fost intuneric. Beznă", a a relatat un alt sătean, citat de Bihoreanul.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Satul Chişlaz a fost, duminică, sub avertizare de cod portocaliu de furtuni şi grindină, până la miezul nopţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Furtună cumplită la Chişlaz, în Bihor: "Gheţă cât pumnul, în 5 minute s-a făcut beznă" (video)