Antena Meniu Search
x

Găinile vecinului îi ciuguleau legumele. S-a răzbunat şi i-a dat cu sapa în cap, omorându-l

Un fost învăţător de 65 de ani din comuna Ghioroc, judeţul Arad, a ajuns după gratii, după ce şi-a ucis cu sânge rece vecinul, un bărbat de 74 de ani.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 21.04.2019, 17:54

Agresorul şi victima erau în război de mai mulţi ani
Anchetatorii au adunat probe de la locul în care fostul învăţător şi-a ucis vecinul - Arad Online

Un fost învăţător de 65 de ani din satul Cuvin, comuna Ghioroc, judeţul Arad, a ajuns după gratii, după ce şi-a ucis cu sânge rece vecinul, un bărbat de 74 de ani.

Între ei exista o dispută mai veche cauzată de faptul că găinile şi câinii septuagenarului intrau printr-o gaură în curtea fostului învăţător şi îi ciuguleau acestuia legumele, distrugându-i recolta.

Un fost învăţător şi-a ucis vecinul din cauza găinilor

Conform Arad Online, duminică, de Florii, fostul învăţător nu a mai putut răbda o asemenea ofensă şi a vrut să-şi facă dreptate de unul singur.

Pe acelaşi subiect

A mers la vecinul său şi l-a lovit pe bărbatul de 74 de ani de mai multe ori la nivelul capului. Atacatorul a utilizat un par şi o sapă, iar loviturile au fost atât de dure încât bucăţi din craniul victimei au fost împrăştiate prin toată grădina.

Soţia victimei a auzit din casă incidentul şi a ieşit în curte să vadă ce se întâmplă. Fostul învăţător a ameninţat că o va ucide şi pe ea, moment în care femeia a fugit să se refugieze la alţi vecini.

Fostul învăţător a fost reţinut, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de omor prin cruzimi. Totuşi, el ar putea să scape ieftin. Anchetatorii susţin că bărbatul are documente care să ateste că este bolnav psihic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Găinile vecinului îi ciuguleau legumele. S-a răzbunat şi i-a dat cu sapa în cap, omorându-l