Meniu
Search
x

Video Gala Premiilor MTV: Jack Harlow a câștigat patru trofee, fiind marele favorit al evenimentului

A fost o seară de vis la Gala Premiilor MTV de la New York unde Jack Harlow a fost marele favorit al evenimentului. Printre câștigători se numără și Harry Style,Taylor Swift, Nicki Minaj și Billie Eilish.

De Redactia Observator la 29.08.2022, 14:06
Vezi și

Jack Harlow se poate considera marele câştigător al galei premiilor MTV care au avut loc azi-noapte la New York. Acesta a primit nu mai puţin de patru trofee. Cu câte trei premii au plecat acasă şi Taylor Swift şi Harry Styles. Iar Bad Bunny este primul cântăreţ latino distins cu titlul de Artist al Anului. Premiul pentru cel mai bun cântec i-a revenit lui Billie Eilish, absentă însă de la gală.

 Gala a început în forţă, cu proiecţia unui clip în care una dintre gazde, Jack Harlow, interpreta, la bordul unui avion, un cântec care relua şi pasaje dintr-un vechi hit al lui Fergie. Harlow a apărut, apoi, în carne şi oase pentru a prezenta o invitată-surpriză: chiar Fergie, care nu mai fusese prezentă din 2006 la o gală Video Music Awards.

Jack Harlow, preferatul publicului

 Jack Harlow a fost şi unul dintre primii câştigători ai serii, pentru cea mai bună colaborare, alături de de Lil Nas X, pentru cea mai bună colaborare. Cei doi aveau, fiecare, câte şapte nominalizări. Un trofeu important, pentru albumul anului, i-a fost acordat lui Harry Styles pentru "Harry's House". El a mulţumit de la distanţă, cu scuze că nu a putut fi prezent la gală.

Pe acelaşi subiect

 Harry Style, artist: Ştiu că este un premiu acordat prin votul prietenilor, aşa că vreau să le mulţumesc tuturor prietenilor care m-au votat. Vă mulţumesc foarte, foarte mult.”

 O prezenţă neaşteptată, dar numai virtuală, a fost Johnny Depp. În câteva clipuri presărate în timpul galei, el plutea deasupra scenei în costum de astronaut. Depp s-a şi plâns, în glumă, că nu i se mai dă de lucru după procesul cu Amber Heard, dar, pe reţelele sociale, glumele NU au prea avut succes.

Foarte apreciată a fost, în schimb, o altă gazdă a evenimentului, Nicki Minaj. Ea şi-a interpretat câteva succese înainte de a primi trofeul special "Avangarda Video". Într-un discurs emoţionant, le-a mulţumit tuturor muzicienilor care au inspirat-o şi au ajutat-o şi apoi, într-un stil caracteristic, fanelor sale, aşa-numitele "BARBZ".

Red Hot Chili Peppers, premiul pentru cel mai bun cântec rock

 Celălalt premiu special, Model Global, i-a revenit legendarului grup Red Hot Chili Peppers.  Red Hot Chili Peppers au primit şi trofeul pentru cel mai bun cântec rock. Alţi doi veterani, dar ai muzicii rap, Eminem şi Snoop Dogg, au cântat un duet lansat în acest an. Dar mulţi telespectatori au fost uşor descumpăniţi deoarece cântecul a fost interpretat parţial în direct, pe scenă, şi parţial în aşa-numitul metavers.

 Bad Bunny a intrat în istoria premiilor MTV, fiind primul muzician latino care primeşte trofeul celui mai bun artist, la care mai candidau, între alţii, Drake, Ed Sheeran şi Harry Styles.

 Iar un alt trofeu major, pentru "cântecul anului", i-a revenit lui Billie Eilish pentru un cântec cu un titlu foarte potrivit, "Happier than Ever" (Mai fericită ca oricând).

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Gala Premiilor MTV: Jack Harlow a câștigat patru trofee, fiind marele favorit al evenimentului