Antena Meniu Search
x

Gălățean urmărit internaţional pentru tâlhărie în Spania, găsit acasă la părinţi. Se ascundea după un perete fals

Un tânăr de 33 de ani, dat în urmărire internațională, a fost prins sâmbătă de polițiștii din Galați.Bărbatul este acuzat că în 2018 ar fi participat, împreună cu alte două persoane, la o tâlhărie urmată de moartea victimei într-o bijuterie din Sevilia, Spania.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.07.2021, 13:40

Potrivit IPJ Galați, pe numele bărbatului autoritățile spaniole au emis un mandat european de arestare. Tânărul a fost găsit în locuința părinților, într-o încapere în care se intra printr-un perete fals. 

Român de 33 de ani, acuzat de tâlhărie urmată de moartea victimei în Spania, prins la Galați

IPJ Galati

"La data de 17 iulie a.c., polițiștii Biroului Urmăriri, din cadrul Serviciului Investigații Criminale, au depistat un bărbat,  de 33 de ani, din municipiul Galați,  urmărit internațional,  pe numele căruia autoritățile spaniole emiseseră un mandat european de arestare. Bărbatul este bănuit că,  în luna august 2018, împreună cu alte două persoane, ar fi comis, într-un magazin de bijuterii, din localitatea Sevilia (Spania), o tâlhărie urmată de moartea victimei.

Acesta a fost gasit de polițiști la domiciliul părinților, de pe strada Brateș, ascuns într-o încăpere special amenajată, în care se pătrundea printr-o firidă, disimulată cu ajutorul unui perete fals", se arată în înformarea transmisă de polițiștii gălățeni.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați, care a emis mandat de reținere pentru 24 de ore, după care a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Galați.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Gălățean urmărit internaţional pentru tâlhărie în Spania, găsit acasă la părinţi. Se ascundea după un perete fals