Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Clipe dramatice pentru doi soţi din Iaşi: S-au trezit în casă, noaptea, cu trei indivizi cu cagule pe faţă

Clipe dramatice pentru o familie din Iaşi. Doi soţi s-au trezit, noaptea, cu trei indivizi cu cagule pe faţă, care i-au bătut.

de Monica Palade

la 14.07.2021 , 22:32

Clipe dramatice pentru doi soţi din Iaşi: S-au trezit în casă, noaptea, cu trei indivizi cu cagule pe faţă - Ziarul de Iaşi

Bărbatul a fost şi rănit cu un cuţit. Culmea, cei doi locuiesc într-o zonă izolată din cartierul Bucium, unde accesul se poate face doar cu ATV sau pe jos. Cea mai apropiată casă se află la circa un kilometru distanţă, scrie ziaruldeiasi.

Jaf ca-n filme la Iaşi

Jaful a avut loc marţi, la ora 23.00, iar tâlharii au plecat din casă cu bani. Victima a fost transportată la spital pentr a primi îngrijiri medicale. Oamenii legii au prelevat amprente de pe uşa de fier a casei şi din interiorul imobilului, miercuri dimineaţă. Suspecţii sunt căutaţi de anchetatori.

Articolul continuă după reclamă

”A fost constituită o echipă complexă formată din polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, Secția 5 Politie și Biroului de Investigații Criminale Iasi care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie in vederea identificării autorilor și tragerii acestora la răspundere penală”, ne-au transmis repreprezentanții IPJ Iași.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Clipe dramatice pentru doi soţi din Iaşi: S-au trezit în casă, noaptea, cu trei indivizi cu cagule pe faţă